nowynowy Napisano 25 Luty 2012 Autor Share Napisano 25 Luty 2012 sza.man tymi cię zawioze do rozwodu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Do tego czasu,to cacko na lakierze będzie się trzymać,bo jego przyszła żona nauki w przedszkolu dopiero pobiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lepik Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Fajnie się czyta chłopaki wasze wypowiedzi nie źle się ubawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowynowy Napisano 25 Luty 2012 Autor Share Napisano 25 Luty 2012 sza.man dawaj fotę swojej kobiety bo widzisz co robią smieją się ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowynowy Napisano 25 Luty 2012 Autor Share Napisano 25 Luty 2012 Ja tam swojej kobity foty dac nie moge bo zaraz by pytali gdzie ja wykopałem;-(( więc sza.man ratuj ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 @nowynowy - może rzeczywiście najpierw sprawdź dobrze tę piwnicę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 To tylko ostrzeżenie... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Ta wyższa.Jej siostra (z lewej) niedługo będzie do wzięcia, bo szwagier własnie kończy kurs pilotażu w stanach- jakby Cię interesowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 No no kolego... tylko brać (w ciemno)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 nowynowy (26 / 1) 2012-02-25 11:12:12Vorax to włącz sie do dyskusji i nie bedziesz musiał nas krytykowac ;-))Nowy witaj w klubie-pasujesz do naszej ferjany:)Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowynowy Napisano 25 Luty 2012 Autor Share Napisano 25 Luty 2012 sza.man dawaj obydwie dam im łopaty wykopią piwnice nawet jeśli jej tam nie ma ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.