komunacccp Napisano 13 Luty 2012 Autor Share Napisano 13 Luty 2012 Witam Wczoraj w internecie znalazłem taka wiatrówkę Crosman TT 4,5 mm (UC-TT). Ktoś ją widział, jakie wrażenia, jakieś wasze opinie czy jest cała wykonana z metalu? Białe napisy psują wygląd pistoletu, ale pewnie takie są wymogi. Co do ceny to nie najgorsza 250 zł na allegro Czekam na wasze opinie. Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Dunczyk 14:35 13-02-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 14 Luty 2012 Autor Share Napisano 14 Luty 2012 foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 Witam.Zdecydowałem się na zakup owej Tetetki.Dla mnie osiągi są bardzo dobre.Z ok 15m przebija zwykłą płytę pilśniową,jest też bardzo celna.Jestem zadowolony z jej osiągów.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 Daj fotki z reala, chodzi mi o wykonanie. Rozumiem że całość szkieletu i zamka to plastik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1985pl Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 Całość jest z metalu. Kupiłem taka rok temu i jestem zadowolony. Replika to nie jest ale ogólnie przypomina tt. Białe napisy da się zmyć. fajna zabawka. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 Naprawdę polecam ją,ponieważ jej osiągi są naprawdę dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 29 Styczeń 2013 Share Napisano 29 Styczeń 2013 Kolego 1985pl a ty zmywałeś te napisy?Jak tak to czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1985pl Napisano 31 Styczeń 2013 Share Napisano 31 Styczeń 2013 u mnie zeszly zmywaczem do paznokci. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 1 Luty 2013 Share Napisano 1 Luty 2013 U mnie też zeszły zmywaczem,ale zostały plamy.A u Ciebie też są ślady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1985pl Napisano 4 Luty 2013 Share Napisano 4 Luty 2013 moja wyglada dobrze, nie moge narazie dodac zdjecia. mocno widac te slady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 5 Luty 2013 Share Napisano 5 Luty 2013 No postaram się dodać jutro zdjęcia.No ale trochę to widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 9 Luty 2013 Share Napisano 9 Luty 2013 Przepraszam za spóźnienie z wstawianiem zdjęcia ale tak jakoś wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 14 Luty 2013 Share Napisano 14 Luty 2013 Dało by się usunąć jakoś te plamy?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 14 Luty 2013 Share Napisano 14 Luty 2013 Dało by się usunąć jakoś te plamy?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.