su7791 Napisano 7 Luty 2012 Autor Napisano 7 Luty 2012 Witam Kolegów :)Dopadłem dzisiaj takiego oto ptaszka(po prawej stronie)i mam pytanko.Co to za orzełek? Policji jest na 100% ten z lewej strony.A może jest to inny wzór policyjny,jak tak to jaki?Ma ktoś pomysł?Pozdrawiam.
su7791 Napisano 7 Luty 2012 Autor Napisano 7 Luty 2012 Witam Kolegów :)Dopadłem dzisiaj takiego oto ptaszka(po prawej stronie)i mam pytanko.Co to za orzełek? Policji jest na 100% ten z lewej strony.A może jest to inny wzór policyjny,jak tak to jaki?Ma ktoś pomysł?Pozdrawiam.
su7791 Napisano 7 Luty 2012 Autor Napisano 7 Luty 2012 Martian.Ten z lewej to wiem,chodzi o ten z prawej.Troszkę szukałem i wychodzi mi na wz.27(oczywiście mogę się mylić)jednak jeżeli jest on z lat 30-tych jak piszesz to jaki to może być wzór?
Pytanie
su7791
Witam Kolegów :)
Dopadłem dzisiaj takiego oto ptaszka(po prawej stronie)i mam pytanko.Co to za orzełek? Policji jest na 100% ten z lewej strony.A może jest to inny wzór policyjny,jak tak to jaki?
Ma ktoś pomysł?
Pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.