abbie Napisano 7 Luty 2012 Autor Napisano 7 Luty 2012 Witam wszystkichCo byście zaproponowali z tej trójki na drobnicę. Powiedzmy, że jakieś 80 % mojego szukania to pola.Co z tej trójki będzie miało najlepszy zasięg bo jak wiadomo każdy z nich to zacny sprzęt.Kwota jaką będę dysponował to jakieś 2500 zł czyli na nowego tejona starczy lub ewentualnie polowanie na dobrą używkę z pozostałych.Doradźcie cośPozdrawiam
VanWorden Napisano 7 Luty 2012 Napisano 7 Luty 2012 Z tej 3ki to MXT. Uzasadnienie pisałem już tyle razy, że aż szkoda mi dziś klawiatury;-)PozdrawiamVW
k-szela Napisano 7 Luty 2012 Napisano 7 Luty 2012 Z tej trójki miałem mxt w wersji 300 genialny sprzęt, myślę że jeszcze do niego wrócę, uwielbiam jego szybkość, Mój kolega miał (Ma?) CZ3D i bardzo sobie chwalił, teraz mieszka nad morzem i z tego co wiem ładnie kosił nim monetki i biżuterię na plażach. Tejona nie znam i się nie wypowiadam.Teraz mam Spectrę VX3 i czekam na odwilż:(, tak więc na razie nie mogę się wypowiadać, na oko widzę że z fabrycznych programów godny uwagi jest HI PRO.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.