Michal_kochanek Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2012 Witam, mam dość intrugujące mnie od kilku dni pytanie-otóź, czy możliwe jest odciecie dodatkowej kieszeni od tornistra wz33/50 i nabicia stempli (jeżeli stemple tornistra wz33/50 sa juz praktycznie niewidoncze) odpowiadajacych tym z tornistra wrześniowego? Czy bedzie wtedy jakas widoczna rożnica? Za kilka dni wejde w posiadanie takiego plecaka i chcialbym go przerobic na wrzesniowy i stad moje pytanie :)Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makul Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 Moja sugestia po rozmowach z wieloma członkami GRH piechoty - nie odcinaj tej kieszeni chyba ze twoja GRH tego wymaga. Fant jest już rzadki- a oryginału z tego nie zrobisz.Co do różnic - kolor; innych o ile teraz pamiętam brak.pozdr,makul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 Dokładnie jak pisze kol wyżej,niszczenie tego tornistra w celu zrobienia jakiegoś pseudo oryginalnego kuriozum to mocne nieporozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.