Michal_kochanek Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Napisano 30 Styczeń 2012 Witam, mam dość intrugujące mnie od kilku dni pytanie-otóź, czy możliwe jest odciecie dodatkowej kieszeni od tornistra wz33/50 i nabicia stempli (jeżeli stemple tornistra wz33/50 sa juz praktycznie niewidoncze) odpowiadajacych tym z tornistra wrześniowego? Czy bedzie wtedy jakas widoczna rożnica? Za kilka dni wejde w posiadanie takiego plecaka i chcialbym go przerobic na wrzesniowy i stad moje pytanie :)Pozdrawiam, Michał
makul Napisano 30 Styczeń 2012 Napisano 30 Styczeń 2012 Moja sugestia po rozmowach z wieloma członkami GRH piechoty - nie odcinaj tej kieszeni chyba ze twoja GRH tego wymaga. Fant jest już rzadki- a oryginału z tego nie zrobisz.Co do różnic - kolor; innych o ile teraz pamiętam brak.pozdr,makul
vis1939 Napisano 30 Styczeń 2012 Napisano 30 Styczeń 2012 Dokładnie jak pisze kol wyżej,niszczenie tego tornistra w celu zrobienia jakiegoś pseudo oryginalnego kuriozum to mocne nieporozumienie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.