dropek81 Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2012 Witam kolegów nie wiem jak wy ale ja często zastanawiam się czym uzupełnić łuskę? wie ktoś z was lub próbował zrobić czubek" do łuski dowolnego kalibru wszelkie sugestie mile widziane Pozdrawiam dropek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 To pociski Ci sie nie trafiają?Najprościej uzupełnić pociskami.Albo do tokarza.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 Trzeba poszukać na strzelncy w kulochwycie orginalnych mało zniekształconych. Można kupić nowe bez zezwolenia. Można odlać z ołowiu lub wytoczć nietypowe jednostkowe kształty. Szyjka łuski po wystrzeleniu wymaga formatowania, inaczej orginalny pocisk będzie luźno wpadał, można kleić. Tylko po co tak robić skoro można kupić gotową amunicje deko.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 Najlepiej oryginał,dorabiane to sztucznie wygląda.Gdybyś potrzebował pierwszo-wojenne to mam z tysiąc a może i więcej w ładnej patynie.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 Zależy jeszcze jaki kaliber. Większe można z drewna produkować (mam na myśli 75mm i więcej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.