lyski14 Napisano 29 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2012 Witam. Mam maske francuską ale jest ona troche zabrudzona i i troche śmierdzi. Jak usunąć zabrudzenia i nieprzyjemny zapach tak żeby jej nie uszkodzić. Myślałem żeby ją w czymś wymoczyć. Czekam na wasze rady. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Jaki typ maski? foty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyski14 Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyski14 Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyski14 Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2012 Maska jest z stryszku, była w puszce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 Maska jest w świetnym stanie i nie wymaga żadnego czyszczenia,moczenia i innego zbędnego cudowania(tylko pogorszysz jej prezencje)To nie ma być czyste i pachnące jak niedzielne gacie,ma być zachowane w możliwie oryginalnym stanie przy jak najmniejszej ingerencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyski14 Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2012 A więc zostaje jak ją znalazłem. Jeszcze jedno pytanko maska była w polskiej niskiej puszce, czy te maski były używane w WP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 Nie były. Trafić tu musiała z Niemcami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.