kondrat6 Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2012 Witam...Z racji że nowy roczek już trwa a z militarki narazie kiepsko,a jest spore parcie na wasze szkło...w szczególności dla piwofili zaprezentuje swoje porcelanki,wszystkie wyszły w obecnym Lubuskim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2012 Pierwsze to z mojego miasta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2012 Spółka akcyjna z Franfurtu nad Odrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2012 Kilka mnie liczących się browarków i producentów wód mineralnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2012 są i apteki i drogerie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2012 browar z tych większych Hieronima Peschela,komin po dziś dzień stoi...i Maxa Seidlera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2012 i ostatni rzut na Świebodzin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2012 A teraz Zielona Góra...z racji że miasto większe to i więcej sztuk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2012 Zielona jeszcze zawita,bo na razie jeszcze w przygotowaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiu283 Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 WitamPamięta mnie pan to ja ,,Jakub ze Smardzewa,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 Ullallaa jestem pod wrażeniem zwłaszcza tych ze Świebodzina:)a inne z Lubuskiego są:)?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 ładne zdrów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 Całkiem fajna kolekcja, ja o takiej mogę tylko pomarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 3 Luty 2012 Autor Share Napisano 3 Luty 2012 Witam,po krótkiej przerwie,z racji że jest zainteresowanie to i jest kontynuacja (;Jakubie,pewnie że pamiętam i pozdrawiam...Teraz zaprezentuje zbiorek ze Zbąszynia,z racji że była to miejscowość graniczna i sporów o nią niemało to i polskie ślady zaistniały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 3 Luty 2012 Autor Share Napisano 3 Luty 2012 ciąg dalszy Zbąszynia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 3 Luty 2012 Autor Share Napisano 3 Luty 2012 Teraz troszke Frankfurtu nad Odrą i obecnych Słubic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 3 Luty 2012 Autor Share Napisano 3 Luty 2012 ciąg dalszy,zracji tego że połączenia z Franfurtem były dobre to i nie zabrakło flaszek na naszym terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 3 Luty 2012 Autor Share Napisano 3 Luty 2012 i następne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 3 Luty 2012 Autor Share Napisano 3 Luty 2012 i następne (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 3 Luty 2012 Autor Share Napisano 3 Luty 2012 i jeszcze (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 3 Luty 2012 Autor Share Napisano 3 Luty 2012 i jeszcze troszeczke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 3 Luty 2012 Autor Share Napisano 3 Luty 2012 i to na razie koniec z Franfurtem,ale na pewno jeszcze wróci jak wspomniana Zielona Góra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 5 Luty 2012 Share Napisano 5 Luty 2012 Witam!Jeśli można się podpiąć... jak wiadomo śniegu pełno, ciężko się kopie... ale niemieckie śmietniki tętnią życiem :) Tutaj kilka już praktycznie wytartych", jedna dobrze widoczna - BERTHOLD & COMP. *GLOGAU*" z okolic Głogowa. Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 6 Luty 2012 Autor Share Napisano 6 Luty 2012 Witajcie,ciąg dalszy pozwolicie (:Tu mały ale zacny zbiorek z Rzepina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondrat6 Napisano 6 Luty 2012 Autor Share Napisano 6 Luty 2012 po sąsiedzku z Rzepinem,Sulęcin...kiedyś Cielęcin (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.