popcorn65 Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2012 Witam. Każda próba kończy się komunikatem że jedynie zdjęcia w formacie jpg mogą zostać załadowane...no i głupi już jestem bo przecież dokładnie z tym formatem bezskutecznie próbuję.Pzdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Może raczej format nie ten (musi być mniejszy niż 800 na 600)...Spróbuj otworzyć np w paincie lub bardziej zaawansowanym programie i zapisać jako jpg. Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Może się przyda.http://odkrywca.pl/jak-zmniejszyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum-sposob-najprostszy-,684783.html#684783 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2012 No właśnie, zdjęcie jest w odpowiednim rozmiarze (zresztą jak jest zbyt duże pokazuje się inny komunikat) a nie wchodzi. Może coś w ustawieniach komputera. Zdjęć w swoim życiu trochę zrobiłem ale na komputerach znam się średnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Nie może być też za ,,ciężkie,,max 120kb. Ja zastanawiam się czemu przed dodaniem fotki pisze że max 200kb a ma problem załadować 150,w rezultacie ładuje po trudach i mękach 120. Po jakiego ta zmyła o 200kb to pojęcia nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Bocian to kiedyś wyjaśniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Poszukaj darmowy Image Resizer , proste w obsludze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Ja używam IrfanView i wszystko ładuje się bez problemu. Też za darmo jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Raczej, jeszcze jest za darmo....ACTA:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.