Derkacz44 Napisano 27 Styczeń 2012 Autor Napisano 27 Styczeń 2012 Witam,Koledzy proszę o pomoc w identyfikacji urządzenia od którego jest ta tabliczka.Wiem, że wykonano ją w przedwojennej stoczni gdańskiej.i drugi przedmiot topłyta pancerna ale od czego...z góry dziękuję za pomocpozdrawiam
Derkacz44 Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Napisano 30 Styczeń 2012 Koledzy czy ktoś pomoże w identyfikacji tej płyty pancernej?
Derkacz44 Napisano 27 Styczeń 2012 Autor Napisano 27 Styczeń 2012 Witam,Koledzy proszę o pomoc w identyfikacji urządzenia od którego jest ta tabliczka.Wiem, że wykonano ją w przedwojennej stoczni gdańskiej.i drugi przedmiot topłyta pancerna ale od czego...z góry dziękuję za pomocpozdrawiam
Derkacz44 Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Napisano 28 Styczeń 2012 dziękuję za odpowiedź,typ silniaka: SD 3,2 - 4zdjęcie płyty panc.
Swiety82 Napisano 27 Styczeń 2012 Napisano 27 Styczeń 2012 Proszę chociaż przepisać ważniejsze napisy, jak np. DANZIG" znajdujące się na ww tabliczce
Pytanie
Derkacz44
Witam,
Koledzy proszę o pomoc w identyfikacji urządzenia od którego jest ta tabliczka.
Wiem, że wykonano ją w przedwojennej stoczni gdańskiej.
i drugi przedmiot to
płyta pancerna ale od czego...
z góry dziękuję za pomoc
pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.