Skocz do zawartości
  • 0

punca na broni z Radomia

walec

Pytanie

Napisano
witam czy może ktoś z kolegów mi powiedzieć co oznacza ta punca ?duże D w heksagonie spotyka się na bagnetach ale i na polskich nagantach Ng 30

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
roń z Radomia dla wojska odbierał major Dierżyński ze swoją puncą D2 w owalu , nie jest to typowa punca odbioru wojskowego"
Radomiak miał też odbiór wojskowy D w sześciokącie miał również inne litery odbiorów wojskowych w sześciokącie nie tylko D2 W owalu nie ma to nic wspólnego z Policją Państwową
przynajmniej jeśli chodzi o bagnety
Napisano
major Dierżyński jest w kilku książkach z jajkiem D2 ale duże D w heksagonie jak narazie się nie spotkałem
Napisano
witam czy może ktoś z kolegów mi powiedzieć co oznacza ta punca ?duże D w heksagonie spotyka się na bagnetach ale i na polskich nagantach Ng 30
Napisano
broń z Radomia dla wojska odbierał major Dierżyński ze swoją puncą D2 w owalu , nie jest to typowa punca odbioru wojskowego
Napisano
wiążę tę puncę z Policą Państwową bo pierwsze 7166 tych rewolwerów zostało przyjetych na jej a stan już 4 sztuki
Ng 30 nie przekraczających tego numeru widziałem z taką puncą

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie