Skocz do zawartości

sprzet nawala

mateo25

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam, mam mały problem z moja wykrywka, bawie sie tym od niedawna i sprzet mam kieski ale daje rade tylko ze: sonda gdy o cos zachacze lub lekko udeze to juz piszczy i czasem mam dylemat bo .... wie czy jest tam cos czy nie...po paru min prób okazuje sie ze lipa...nie wiem, mozna jakos zmienic sade? lub ustaienia w sprzecie zy cos?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 23:28 25-01-2012
Napisano
1. Na forum wulgaryzmy nie są mile widziane

http://www.odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091

gratulacje wysłałem na @

2. zanim wciśniesz przycisk Dodaj" i wrzucisz na Forum, przeczytaj, przeanalizuj i popraw błędy - to co napisałeś to nie post tylko jakiś bełkot.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 23:34 25-01-2012
Napisano
kolego ... ostrzegam ...

mam przywrócić pierwotną wersję twojego postu ?
ale wtedy może się to gorzej dla ciebie skończyć - chcesz lecieć sobie ze mną w kulki ?
Napisano
tzn.troche zlomu i jedynie bagnet od mausera...zadko jestem w kraju, a jak jestem to tez zbyt czasu nie mam,gdybym znal miejsca to inaczej...radzi sobie ta chinszczyzna tylko ze trąbi kiedy zechce hehe
Napisano
Przytaczam oryginalny wpis:

witam, mam mały problem z moja wykrywka, bawie sie tym od niedawna i sprzet mam kieski ale daje rade tylko ze: sonda gdy o cos zachacze lub lekko udeze to juz piszczy i czasem mam dylemat bo h...j wie czy jest tam cos czy nie...po paru min prób okazuje sie ze lipa...nie wiem, mozna jakos zmienic sade? lub ustaienia w sprzecie zy cos?"

Proszę na drugi raz pisać składnie i rzeczowo i nie rzucać na forum h...j-ami", a żaden moderator nie będzie się czepiał. Jeśli Ci zależy-załóż wątek ponownie i lepiej popracuj nad poprawnością zdań. Zamykam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie