dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 Witam wszystkich poszukiwaczy w tym wątku będę zamieszczał moje fanty z okolic Poznania jednocześnie oświadczam ze nie jestem saperem i nie posiadam w swoich zbiorach niewybuchów i podobnych rozrywek wszelkie ammo i td. są pustakami poskładanymi w całość z biegiem czasu moich poszukiwań pozdrawiam (dziarson):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 :) udało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 troszkę boforsa no i tłumik płomienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 niestety zawalona błotem w środku ale jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 troszkę złomu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 truposz ale sztuka jest sztuka i wykopałem w takim miejscu ze myślałem ze już tam nic nie znajdę bo ktoś był prze de mną szybszy ale nie dokładniejszy... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 jakiś flaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 niestety bez bić ale jest i tak piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 w końcu się trafił polowałem na niego długo długo no i się przy okazji nakopałem ale było warto;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 szyszunia i jajeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 skóra ufo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 trochę łuseczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 no i gąska się trafiła w okolicy przeprawy pod czapurami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 trochę się nanosiłem przez las Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 takie tam...;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 korek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 część zbiorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 17 Styczeń 2012 Share Napisano 17 Styczeń 2012 dziarson, z jakim sprzętem wymiatasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 Jakiś samolot w okolicy jednego z lotnisk pod poznańskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 masz odpowiedz na fotce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 oj było tego sporo ale szkoda ze spalone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Styczeń 2012 Share Napisano 17 Styczeń 2012 Pokaż całą gietę41" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 hit sezonu' na środku pola potężny sygnał no to kopię w pewnym momencie pstryk" i jestem cały mokry pierwsza myśl jakiś lewy wąż odpływ od pralki, wącham patrzę a tu psikus żuberek pełen, hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 na dzisiaj starczy za jakiś czas dodam resztę fotek pozdrawiam i zapraszam do wielkopolski... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.