vojtaz2 Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2012 Witam witam, stęskniłem się za tym działem i postanowiłem kontynuować wycieczki do południowego sąsiada, startujemy z nowym rokiem 2012. poprzedni rok: http://www.odkrywca.pl/nasze-odkrycia-czechy-2011-cz-iii,693400.html#693400Na dzień dobry medal i moneta srebrna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2012 Monetka, awers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2012 rewers. stan złomowy ale zawsze coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2012 Medal, duży i uszkodzony :( szkoda szkoda :( swastyka zżarta :) Medal pewnie jakaś nagroda dla rolnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2012 No i rewersik. Odkrywcy na razie to tyle, za oknem u mnie trochę sypie ale mnie to nie przeraża i jak będę miał czas to wyruszam w teren:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 13 Styczeń 2012 Share Napisano 13 Styczeń 2012 Witam z chęcią wybrałbym się z kolegami jak będzie czas.A tymczasem na początek udanych łowów w 2012 !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 13 Styczeń 2012 Share Napisano 13 Styczeń 2012 Wojtek - Blut und Boden :) http://www.germanwarbooty.com/medals%20blutandboden.htmPozdrawiam, życząc najlepszych fantów w nowym roku, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajzer2 Napisano 14 Styczeń 2012 Share Napisano 14 Styczeń 2012 Cześć Wojtek skąd jesteś, w jakiej okolicy chodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 14 Styczeń 2012 Share Napisano 14 Styczeń 2012 cześć!!!ładna zielona żabka widzę że znowu zacząłeś kopać,jak będę miał wóz sprawny to wpadam !!zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Marzec 2012 Autor Share Napisano 4 Marzec 2012 Witam po zimowej przerwie, dziś depozyt schowany w puszcze po masce niemieckiej, będzie filmik, będą szczegółowe fotki depotu i odkrycia z ostatnich dni. Cierpliwości proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Marzec 2012 Autor Share Napisano 4 Marzec 2012 fotka sreberka z depozytu. może dziś filmik będzie, jak nie dziś to jutro na pewno. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medvil Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 no witam , witam a ty jak zwykle szalejesz :) fajne sreberka pozdro i dozobaczenia niedługo sie zjawie u Ciebie jak bedzie tak daleko to sie zamelduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Marzec 2012 Autor Share Napisano 5 Marzec 2012 Jest filmik, niestety jakoś kiepska, bo sprzęt mój został w domu: http://www.youtube.com/watch?v=UShMiQ8LwFE&feature=channel_video_title Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 5 Marzec 2012 Share Napisano 5 Marzec 2012 no panowie chyba cza zbierać na paliwo :) i jedziemy tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 5 Marzec 2012 Share Napisano 5 Marzec 2012 :) Ja byłem ostatnio w pobliżu ale ziemia jeszcze była ostro zmarznięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Marzec 2012 Autor Share Napisano 5 Marzec 2012 piątek i sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Marzec 2012 Autor Share Napisano 5 Marzec 2012 wszystko jedna łąka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Marzec 2012 Autor Share Napisano 5 Marzec 2012 moja druga pięćdziesiątka, ciężko taką trafić u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Marzec 2012 Autor Share Napisano 5 Marzec 2012 do kluczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Marzec 2012 Autor Share Napisano 5 Marzec 2012 koniec piątku i soboty. czas na niedziele :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Marzec 2012 Autor Share Napisano 5 Marzec 2012 Niedziela :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Marzec 2012 Autor Share Napisano 5 Marzec 2012 bursztyn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Marzec 2012 Autor Share Napisano 5 Marzec 2012 hmm. rozleciało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Marzec 2012 Autor Share Napisano 5 Marzec 2012 ślicznotka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Marzec 2012 Autor Share Napisano 5 Marzec 2012 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.