azwierzu Napisano 12 Styczeń 2012 Autor Napisano 12 Styczeń 2012 Witam na złomowisku spotkałem się z taką oto skrzynią biegów. Ciekawym jest od jakiego pojazdu ona może pochodzić . Będę wdzięczny za pomoc.
honker Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 Jeżeli mniejsza to sprawdż Multicara była wersja z wywrotką i ta przystawka mogła napędzać pompę hydrauliczną.pozd.marek
blizniak 5 Napisano 23 Lipiec 2015 Napisano 23 Lipiec 2015 Witam. Skrzynia jest od wozidła budowlanego Karolinka.
azwierzu Napisano 12 Styczeń 2012 Autor Napisano 12 Styczeń 2012 Witam na złomowisku spotkałem się z taką oto skrzynią biegów. Ciekawym jest od jakiego pojazdu ona może pochodzić . Będę wdzięczny za pomoc.
honker Napisano 12 Styczeń 2012 Napisano 12 Styczeń 2012 cześć jeżeli to polskie to poszukaj w Starach-szwagier miał takiego ze sprężarką w tym miejscu.słychać go było z kilometra.pozd.marek
Pytanie
azwierzu
Witam na złomowisku spotkałem się z taką oto skrzynią biegów. Ciekawym jest od jakiego pojazdu ona może pochodzić . Będę wdzięczny za pomoc.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.