DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 A kawałek dalej mało przyjemny widok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 No i w leśnym śmietniku to co chyba lubię najbardziej - przedwojenne buteleczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 Trochę się tego uzbierało. Musztardówka i kałamarz z innego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 Pflanzensafte - sok owocowy ?Brom-Nerfacit - ciekawe po co wojsku Brom ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 i takie inne ładnie grawerowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 w tym i dwa szrotki z Lubania i tylko dlatego zostały zabrane i oszlifowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 w innym lasku trafiła się kolejna pokrywka od konserwy", już mniej czytelna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 i taka podkowa gigant - znalazłem ich już sporo, ale takiej dużej jeszcze nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 Inna śródpolna miejscówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 a w niej nosidłowy szrot. Z lekka mówiąc trochę serce bolało jak wyjmowałem kolejne złomki. Wszystko przez tę ch.lerną kwaśną wodę w naszej okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 ten dołek już był, jakby ktoś wcześniej tam grzebał lub stanowisko strzelca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 obok soczewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 i takie resztki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 zgniłe spłonki? Wszystko wskazuje na to że trafiłem na pozycje haubic LeFH 18 , 10,5cm, a może Osę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 Kawałek dalej pod drzewem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 i znowu resztki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 parę metrów dalej. To wygięcie kilofa oraz resztki pogorzeliska, stan masek gazowych, węgle, zdetonowana amunicja świadczy o tym, iż w tym miejscu chyba wysadzano resztki amunicji i wyposażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 kolejne, manierka stopiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 zabrałem do domu i trochę poczyściłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 kubki poprostowałem z grubsza. Pierwszy mój włoski akcent, pokrywka menażki od macaroni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 stara manierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 kubki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 buteleczka naprawdę super, jedna z najładniejszych w mojej aptecznej kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 C.M.Miller & CoBerlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.