psychotata Napisano 26 Czerwiec 2012 Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Zwłoki szabelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psychotata Napisano 26 Czerwiec 2012 Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Klosterbrauerei LaubanGorlitzer aktien brauereiGermania brauerei eberswaldeFreiburg A.HaselbachStettiner Victoria brauerei Act.GesAugust Ressel Bierverlag LaubanMineralwasser fabrik B.Bachman LaubanJosef Luster BerlinJuliushaller HarzburgEmil Waschan Cottbus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2012 psychotataten Hienfong Essenz, co to takiego?Przeczytaj w opisie czy to z Lubania czy inne rejony?Podczyść trochę tę szabelkę. Fajne znalezisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psychotata Napisano 26 Czerwiec 2012 Share Napisano 26 Czerwiec 2012 DOMILUDZIE, ta buteleczka została znaleziona w okolicy Świeradowa pod parapetem, stąd taki stan zachowania. Szczerze mówiąc jeszcze sam nie wiem co to takiego. Przed chwilą wróciłem z lasu z pełnymi rękami, ale nie fantami, tylko darami Matki Natury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Ja też przed chwilą wróciłem z lasu, ale o takich fancikach " ni widu ni słychu. To pewnie ze Świeradowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psychotata Napisano 26 Czerwiec 2012 Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Nie wiem, dałem na ID ale póki co cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 szpilka jak sądzę od Pantery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 narzędzie niezidentyfikowane, koło ziemianek niemieckich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Z innego wypadu, silny sygnał przy drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 wychodzi element celownika jakiejś armaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 i pozostałe żelastwo, aż dziwne, bo obok ziemianki przekopane wzdłuż i wszerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 po wyczyszczeniu, jest na ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 zbliżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 rozbiórka, wałek do prostowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 obok celownika, hak, swożeń czy rygiel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 10 m dalej, po drugiej stronie drogi, 5cm pod darnią. Przypominam, że teren obszukany jak tralala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 stan prawie magazynowy, aż dziwne. Chyba dlatego że leżał prawie na powierzchni i nie miał do czynienia z kwaśnym gruntem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 bracia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 saperka włoska, stan niestety tragiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 co widać na załączonym obrazku. Zostawiłem bo to dla mnie nie lada gratka, niemieckich już kilka, ruskich też, a italiano - zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 szpilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 leśny śmietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Actien Brauerei Loebau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matt15 Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 DOMILUD powiesz mi czym ty czyścisz swoje fanty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.