Skocz do zawartości

Szukam książki Polska AMunicja Strzelecka

Norberet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie szukam ksiązki Polska Amunicja Strzelecka jest na alle, ale kosztuje fortunę. Szukam od kilku tygodnie, ale już mi niestety pomysły się skończyły do autora pisałem kilka razy, ale mnie chyba niestety zlekceważył. Czy ktoś z sznownych forumowiczów wie może gdzie można takową pozycję znaleść. Wiem, że można kupić jako e-book, ale nie można tego wydrukować, ja natomiast potrzebuję jej jako wersjii papierowej. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję, gdyż tworzę pracę doktorską na temat Broni i Amunicji IIRP i ta książka jest mi niezbędna, a wersja z e-booka mnie wykończy w czytaniu. Za jakąkolwiek pomoc z góry dziękuję

No właśnie PDF'a nie można bo jest w jakimś specjalistycznym programie odtwarzany i może być tylko na jednym kompie lub przenośnym urządzeniu. Niestety to jest mój główny problem.
Natomiast w biblitekach takich prawdziwych szukałem i niestety taka prawdziwa porażka. Wiem, ze książka powinna być w Warszawie w Bibliotece Narodowej, ale nie bardzo mi się widzi tam jechać. Potrzebuje tej pozycji jako jednej z najlepszych do pracy, nikt nie ma, mój promotor jego kumple i znani mi z firmy" i działań" ludziska też. A mam niestety lukę w wiadomościach, którą muszę uzupełnić, nawet zacząłem kupować łuski z IIRP, których ne miałem w kolekcji, żebym miał jako taki wgląd, ale do lata raczej nie uzyskam info bez których moja praca może nie być wyczerpaniem tematu.

jeżeli BN posiada papierową wersję...
się" idzie do macierzystej biblioteki...
i się" korzysta z egzemplarzy obowiązkowych BN

przy pomocy usługi
http://www.bn.org.pl/programy-i-uslugi/wypozyczenia-miedzybiblioteczne
---------------------------
bo to na takie okazje wymyślono

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie