sniper_bob Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2012 Jako ze rynek asg i wiatrowek coraz bardziej sie rozwija nasunelo mi sie pytanie czy ktos kolekcjonuje takie repliki broni palnej w wersji ASG czy krotkich wiatrowek zasilanych na CO2?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 5 Styczeń 2012 Share Napisano 5 Styczeń 2012 W środowisku ASG ludzie często posiadają parę replik ale tylko po to by ich używać . Raczej śmieszna forma kolekcji czegoś co jest ogólni dostępne , nie drogie ,nie jest stare i nie przedstawia żadnej wartości historycznej itp itd..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 5 Styczeń 2012 Share Napisano 5 Styczeń 2012 Wolałbym odłożyć i deko kupić,choć niektóre repliki asg mają ceny porównywalne z prawdziwymi deko a z górnej półki nawet droższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Szczepaniak Napisano 5 Styczeń 2012 Share Napisano 5 Styczeń 2012 Raczej śmieszna forma kolekcji czegoś co jest ogólni dostępne , nie drogie ,nie jest stare i nie przedstawia żadnej wartości historycznej itp itd....."Nie wiem kol.Barson1 co jest w tym śmiesznego?Ludzie na całym świecie kolekcjonują najprzeróżniejsze rzeczy:pocztówki,paczki po zapałkach,guziki,podstawki pod kufle,karty telefoniczne,oraz setki innych dziwnych rzeczy.I nikt ich nie wyśmiewa.No.ale w Polsce jak nie masz w kolekcji ludwikówki"ewentualnie radomskiego Mausera to jesteś śmieszny.Taka nasza koncepcja na życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 6 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2012 W środowisku ASG ludzie często posiadają parę replik ale tylko po to by ich używać ." wlasnie bardziej mialem na mysli takie kolekcjonowanie zarowno asg jak i wiatrowki ze ktos ma i sobie uzywa do strzelania czy to tak sobie czy przy grilu a nie ze ma i lezy caly rok na puleczce...tak jak kolega Robert Szczepaniak pisze rozni ludzie i rozne hobby mi sie takie pytanie nasunelo kiedy ostatnio planujac sobie kupic krotka wiatrowke przegladalem na necie rozne opinie o tym sprzecie a jest ich sporo... mam dluga teraz chce krotka i zastanawiam sie jak to jest z innymi czy maja 1 sztuke czy wiecej moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Ja tam trzymam się swojego zdania . Podczepiam się tez pod zdanie kol.Karabin -dobrze prawi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2012 deko to troche inny temat z tego raczej nikt sobie nie postrzela chyba ze na sucho a z witrowki zawsze mozna pocelowac do tarcz butelek itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andzy Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 sniper_bob ja ostatnio do kolekcji dolozylem krotka wiatrowke wlasnie:) łucznik WZ70 z 1973:D piekna sprawa! goraco polecam jesli ktos lubi sprzet rozbieralny na czesci pierwsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2012 moze kolega andzy pochwali sie co jeszcze posiada ciekawego?? pochowane w pudelkach czy kolekcja cieszy oko na widoku gdzies?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Szczepaniak Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FGCJ2Ha2JHY&feature=relatedhttp://www.wykop.pl/ramka/93981/kolekcja-broni-jak-z-filmu-pic/http://www.spwl.mil.pl/?page_id=1422Kolego szanowny,nie patrz na to jak postrzegają Twoje hobby inni.Zawsze znajdzie się jakiś malkontent i będzie kręcił nosem.Ważne by Ciebie to cieszyło.Jeżeli chodzi o ilość posiadanych zabawek,to ogranicza Cię tylko zasobność portfela.Jeżeli nie jest to problemem,to w myśl powiedzenia o gun,no fun"zbrój się bracie na potęgę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Szczepaniak Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Jeżeli chciałbyś ukierunkować się na ASG polecam forum:http://www.forum.asg-militaria.pl/Najlepsze forum o wiatrówkach:http://bron.iweb.pl/index.phpPozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Po ASG wychodzisz do sklepu i wychodzisz już z zakupionym . A z np z klamrami tak nie ma .....szukasz chodzisz..pytasz kopiesz...aż znajdziesz coś starego wyjątkowego coś co ma jakąś wartość ( nie tylko pieniężną). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Szczepaniak Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 A z np z klamrami tak nie ma ....."He,he,he wskaż mi co chcesz kupić,a ja ci powiem pod jakim adresem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 Klamry były przykładem . Nie wszystko można kupić kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.