jacollo Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Napisano 5 Styczeń 2012 Witam koledzy.Ten kształt z czymś mi się kojarzy ale nie potrafię sobie przypomnieć z czym. Napisałem że stempel ale proszę o opinię.
białemyszki Napisano 5 Styczeń 2012 Napisano 5 Styczeń 2012 Pierwszy przedmiot przypomina trochę kiścień, ale takiego jeszcze nie widziałem.
jacollo Napisano 8 Styczeń 2012 Autor Napisano 8 Styczeń 2012 Sorki Święty, rzadko o coś pytam i zupełnie zapomniałem.
jacollo Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Napisano 5 Styczeń 2012 Witam koledzy.Ten kształt z czymś mi się kojarzy ale nie potrafię sobie przypomnieć z czym. Napisałem że stempel ale proszę o opinię.
jacollo Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Napisano 5 Styczeń 2012 Taka ołowiana ozdoba. (przypomina trochę szyszak ołowianego żołnierzyka ale jest dość spora)
jacollo Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Napisano 5 Styczeń 2012 Guzik S i Z(chyba z koroną) rewers czysty.
jacollo Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Napisano 5 Styczeń 2012 ołowiany żołnierzyk, wygląda na ręczną robotę.
Swiety82 Napisano 5 Styczeń 2012 Napisano 5 Styczeń 2012 Na przyszłość - guziki maja swoja odrębną kategorię!
Pytanie
jacollo
Witam koledzy.
Ten kształt z czymś mi się kojarzy ale nie potrafię sobie przypomnieć z czym. Napisałem że stempel ale proszę o opinię.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.