Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 Witam! Mam opcje kupić oficerki DO JAZDY KONNEJ . Martwi mnie jednak czy nie są popękane w górnym miejscu stopy. Czy cena 200 zł jest dobrą ceną ? Co koledzy sądzą ? Żal mi oficerek do munduru wyjściowego więc chciałem zakupić buty które będą służyły mi na co dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 Trochę popękane ? MArtwi mnie to ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 Proszę o pomoc /poradę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 Kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 Przepraszam za jakość ale tylko takie miał sprzedający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 I ostatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 Potarguj się o jakieś 20-50zł argument-popękane.Jak rozmiar dobry to bierz.Szkoda że nie ma fotek podeszwy.zdróworyginalne,szwabskie stoją po ok 160zł w lepszym staniePost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 17:39 02-01-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 Szwabskie ? Mógł byś podesłać link ? Chodzi o te saperki BW ? No właśnie martwie się że w ciężkim treningu pare razy w tygodniu za długo nie pociągną :( A rozmiar dobry a na mnie ciężko - ze sztampy na mnie oficerek nie ma . Szyłem do munduru na miarę ....ech skaranie boskie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 Tak BW.Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 http://allegro.pl/oficerki-saperki-podkute-wojskowe-r-43-5-bw-i2010693312.html Odtrąca mnie ich kaloszowatość ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 200 zł to normalna cena za takie buty, ale z prawidłami.Ale tak między nami, znowu napiszę, że warto odłożyć i mieć lepszy sprzęt, jak z szablą wz. 34.Za 700-800 zł możesz mieć buty juchtowe robione na wymiar. Takie buciory starczą spokojnie przynajmniej na 5 lat, przy odpowiedniej konserwacji. I to jazdy konnej, kilka razy w tygodniu - piszę z doświadczenia. Ja nie wydałem pieniędzy na żadne oficerki, pierwsze juchtówki zrobiłem sześć lat temu, a drugie rok temu, tak je pokochałem. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 ... A te, dam głowę, używane często rozlecą Ci się szybko i 200 zł pójdzie się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 Kowalihno :) ! Buty do rekonstrukcji już mam - jednak ne chcę ich marnować na codziennym treningu :) ! Dlatego chcę kupic sobie takie oto coś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 A, rozumiem. Ja używam i tu i tu - stąd dwie pary, za które zapłaciłem mniej więcej tyle, co koledzy za jedną parę oficerek na miarę. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 Syn miał te szczęście że za 30 zł wyrwał na starociach nowiutkie oficerki nie używane z prawidłami .....i śmiga cwaniak na treningach a ja biedny w opinaczach bo oficerek mi żal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.