Skocz do zawartości

Oficerki - Pomocy mam czas do 22.54

Barson1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Mam opcje kupić oficerki DO JAZDY KONNEJ . Martwi mnie jednak czy nie są popękane w górnym miejscu stopy. Czy cena 200 zł jest dobrą ceną ? Co koledzy sądzą ? Żal mi oficerek do munduru wyjściowego więc chciałem zakupić buty które będą służyły mi na co dzień.

Potarguj się o jakieś 20-50zł argument-popękane.
Jak rozmiar dobry to bierz.
Szkoda że nie ma fotek podeszwy.
zdrów

oryginalne,szwabskie stoją po ok 160zł w lepszym stanie

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 17:39 02-01-2012

Szwabskie ? Mógł byś podesłać link ? Chodzi o te saperki BW ? No właśnie martwie się że w ciężkim treningu pare razy w tygodniu za długo nie pociągną :( A rozmiar dobry a na mnie ciężko - ze sztampy na mnie oficerek nie ma . Szyłem do munduru na miarę ....ech skaranie boskie..

200 zł to normalna cena za takie buty, ale z prawidłami.

Ale tak między nami, znowu napiszę, że warto odłożyć i mieć lepszy sprzęt, jak z szablą wz. 34.

Za 700-800 zł możesz mieć buty juchtowe robione na wymiar. Takie buciory starczą spokojnie przynajmniej na 5 lat, przy odpowiedniej konserwacji. I to jazdy konnej, kilka razy w tygodniu - piszę z doświadczenia. Ja nie wydałem pieniędzy na żadne oficerki, pierwsze juchtówki zrobiłem sześć lat temu, a drugie rok temu, tak je pokochałem. ;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie