latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 a pod koniec trafił się taki sam medalik jak kilka dni temu 100 metrów dalej:) !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 zbiorówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 piękny trojaczek,a powyżej zabetonowane pół kopiejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 trafienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 verte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 A tutaj można poćwiczyć spostrzegawczość w wyszukiwaniu różnic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 tutaj będzie łatwiej:) a więc nie taki sam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 taka sama sytuacja z trojaczkami...jedna mennica,jeden rocznik...która fałszywa ?Ten temat wstawię na id.Do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por. Wojas Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Trojaki obydwa wyglądają na dobre. Fajna drobnica, aż mnie połechtałeś. Jutro czas na pole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczyk Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Super moniaki. Nie mam zbyt dużego doświadczenia w śmiganiu po polach, ale jak oglądam Twoje zdjęcia to wydaje mi się, że powinienem zacząć po nich śmigać. Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 Tylko nie rób tego na moich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2012 a,i medaliki dla mnie! za inspirację oczywiście:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 Ładne poletko jak dla mnie to jeszcze w przyszłym roku będziesz po nim chodził, szkoda ze nie po bronach miał byś równo pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczyk Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 spoko, spoko, latający. mam już jedno upatrzone, w pobliżu nieistniejącej już chaty. Jak czas pozwoli to jeszcze może w tym tyg pójdę.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 Małe pytanko:) Pewne nie raz Ci tu zadawane:) Ale proszę odopowiedz na jakim sprzęcie łazikujesz:)? na wiosnę coś muszę zakupić nowego na drobnicę a Ty widzę dajesz rade skromnie mówiąc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymekkx Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 RAJTEKZKS;a ty z jakim chodzisz w tej chwili sprzętem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 Ano ja z Tesoro silver Max:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 4 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2012 barszczyk,tylko pamietaj o fotkach !Co do pytań-już była mowa o tym w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 4 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2012 Tak było na początku,później zlało mnie niemiłosiernie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 4 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2012 ale się nie poddałem ! i przyszedł oczekiwany medalik ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 4 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2012 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 4 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2012 a to dzisiejsza zbieraninka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 4 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2012 ale najważniejszy oczywiście medalik ! U góry mały odważnik,chyba jubilerski,od spodu ładne bicia.U dołu strzelona pieciogroszówka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.