Skocz do zawartości
  • 0

Pistolet prochowy

MARCINOS1984

Pytanie

Napisano

Witam wszystkich mam pytanko bo dostałem po dziadku taki pistolecik sprawny nie wiem czy oryginalny ma koło mechanizmy uderzeniowego numer 1822 nie wiem czy data czy numer może ktoś coś mi powie na temat tego pistoletu z góry bardzo dziękuję Pozdrawiam

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
sylwekkrawczyk obstawiać to możesz w pokerze ,a ten pistolet jest nie strzelającą repliką,a tam repliką wymysłem nic takowego jak ta pistula nie istniało ,ja rozumiem że kultura bliskiego wschodu nie zawsze dbała o dokładne wykonanie ,ale prosze Cie nie przesadzajmy
Napisano

Witam wszystkich mam pytanko bo dostałem po dziadku taki pistolecik sprawny nie wiem czy oryginalny ma koło mechanizmy uderzeniowego numer 1822 nie wiem czy data czy numer może ktoś coś mi powie na temat tego pistoletu z góry bardzo dziękuję Pozdrawiam

Napisano
trudno tu sie doszukiwać jakiegokolwiek wzoru regulaminowego ,bo to indyjska kopia lub inaczej współczesny wyrób dla naiwnych turystów wartość dla mnie zerowa na popularnym serwisie do 150 pln
Napisano
cepelia dla turystów. Masa tego na allegro i robią za stare oryginały". Podobnie jak oryginalne" noże kukri czy szable staroindyjskie. Jest popyt - jest podaż. O wartości szkoda wspominać, bo tą samą kwotę wolałbym zainwestować w czteropak piwa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie