Bocian Napisano 21 Grudzień 2011 Autor Napisano 21 Grudzień 2011 Z okazji Świąt, pragniemy podarować Wam miejsce należne Waszej pasji i wiedzy. Mając na uwadze doświadczenie, jakim dysponujecie, z przyjemnością pragniemy zaprosić do do grona autorów oraz czytelników oraz zapoznania się z pierwszą odsłoną Gazety Kolekcjonera.Gazeta Kolekcjonera tworzona jest przez Pasjonatów i Użytkowników serwisu MyViMu.com. Podstawowym założeniem jest wymiana i publikacja doświadczeń, obserwacji i poglądów wynikających ze szlachetnej pasji kolekcjonowania. W Gazecie publikować może Każdy zarejestrowany w serwisie Użytkownik. Winszując śnieżnych i magicznych Świąt oraz pełnych nowych eksponatów gablot, klaserów, orłów u wezgłowia, lanc na ścianie i pełnych talerzy, zapraszamy i dziękujemy za odwiedziny. Link: http://myvimu.com/blog/category/gazeta-kolekcjonera/
DOMILUD PL Napisano 23 Grudzień 2011 Napisano 23 Grudzień 2011 Na razie przeczytałem bardzo sympatyczny tekst tyfusa. Na kolejne przyjdzie czas.Myślę, że gazeta to dobra inicjatywa. Choć sam jestem też zarejestrowany w myvimu, to jeszcze publikacji nie ma. Bo i chyba zbiory zbyt skromne. No ale na wszystko przyjdzie czas.
armand Napisano 23 Grudzień 2011 Napisano 23 Grudzień 2011 Dawno, dawno temu Kurier Polski wydawał dodatek Relax dla kolekcjonerów. Może w przyszłości pokusicie się o wydawanie papierowego miesięcznika o tej tematyce?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.