jopek77 Napisano 19 Grudzień 2011 Autor Napisano 19 Grudzień 2011 Witam potrzebuje jezeli ktorys z kolegow jest wstanie mi pomoc opis do garrett gti 1500 oznaczenie przyciskow po polsku bylbym wdzieczny e-mail grzesjop@wp.pl dziekuje pozdrawiam
rufa Napisano 19 Grudzień 2011 Napisano 19 Grudzień 2011 co Ci da oznaczenie przycisków,bez znajomości ustawień i działania wykrywacza?.wejdź na stronę Proscana,zamów drogą elektroniczną instrukcję obsługi i po kłopocie.
woytas Napisano 21 Grudzień 2011 Napisano 21 Grudzień 2011 http://www.odkrywca.pl/zanim-zamiescisz-w-tym-dziale-ogloszenie-lub-prosbe-o-instrukcje-przeczytaj-to-koniecznie-,277900.html#277900
Cpt.Nemo Napisano 22 Grudzień 2011 Napisano 22 Grudzień 2011 DO MODERATOROWA czemu wywaliliscie link do rosyjskiej firmowej strony, ktory podalem ?Nie chcecie zeby nasi, jesli zamiast angielskiego znaja rosyjski, mogli miec instrukcje za darmo ?Firmy szanuja Rosje i do wszystkiego praktycznie sa oryginalne instrukcje po rosyjsku i to rozpowszechniane za darmo. To wielki rynek.Czemu go tu dyskryminujecie ze szkoda dla userow ?
tyfus Napisano 22 Grudzień 2011 Napisano 22 Grudzień 2011 akurat nie ja wyciąłem, ale ...po 1. http://www.odkrywca.pl/prosba-do-moderatora-poradnik-dla-usera,685108.html#685108po 2. http://www.odkrywca.pl/zanim-zamiescisz-w-tym-dziale-ogloszenie-lub-prosbe-o-instrukcje-przeczytaj-to-koniecznie-,277900.html#277900i nie ważne czy u Sowietów jest to legalnie czy nie. Jak ktoś chce - sam sobie znajdzie.
Cpt.Nemo Napisano 22 Grudzień 2011 Napisano 22 Grudzień 2011 Wszelkie ogłoszenia typu sprzedam, kupię, zamienię, wymienię a dotyczące sprzętu lub instrukcji do sprzętu powinny znaleźć się w ogłoszeniach.NIE NA FORUM!Zanim zamieścisz prośbę o podesłanie instrukcji pamiętaj że ktoś może mieć do niej prawa do tłumaczenia. Uszanuj czyjąś pracę, zanim skopiujesz zapytaj autora."Tyfus i co tu jest niezgodne ?Ani sprzedam, ani kupie, ani zamienie tam nie bylo, tylko adres skad mozna sobie sciagnac rosyjskojezyczna instrukcje bo tam ja daja za darmo, a u nas nikt nie ma praw do rosyjskojezycznej instrukcji ktorej to nie stworzyl.Czyli post byl zupelnie zgodny i z prawem i z regulaminem Forum. Sam jestem modem na kilku Forach, ale u nas nie ma tak nadgorliwych modow z fobia. To nie pierwszy przypadek usuwania pozytecznych linkow. Kiedys masowo wywalano mi linki do rosyjskich stron z filmami, do legalnych stron gdzie filmy ogladalo sie z reklamami ktore oplacaly ogladanie tych filmow. Widac ze czlowiek nie ma pojecia o rosyjskim i kasuje wszystko co popadnie a jest cyrylica :).Ale juz czysta reklama w poscie ufy" jest OK ?
tyfus Napisano 22 Grudzień 2011 Napisano 22 Grudzień 2011 ...ale u nas nie ma tak nadgorliwych modow z fobia. "masz problem ?Sam jestem modem na kilku Forach ..."więc u siebie rób co chcesz.koniec dyskusji w tym temacie
jopek77 Napisano 23 Grudzień 2011 Autor Napisano 23 Grudzień 2011 ja pierdziele naprawde trzeba zmienic poszukac jakies inne forum czlowiek pyta o pomoc a tu zaraz taki rygor DZIEKUJE
tyfus Napisano 23 Grudzień 2011 Napisano 23 Grudzień 2011 widzę, że najwięcej do powiedzenia na temat Forum, mają naprawdę starzy" userzy, którzy, jak to się mówi wczoraj" się zalogowali.nikt na siłę nie trzyma i płakać nie będziemy, pa.
krank Napisano 23 Grudzień 2011 Napisano 23 Grudzień 2011 Skoro Panowie nie potrafią czytać (Regulaminu Forum) i nie potrafią się zastosować do zasad - a wolą bić pianę i stękać jak im źle - wątek zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.