Skocz do zawartości

garrett 1500

jopek77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam potrzebuje jezeli ktorys z kolegow jest wstanie mi pomoc opis do garrett gti 1500 oznaczenie przyciskow po polsku bylbym wdzieczny e-mail grzesjop@wp.pl dziekuje pozdrawiam
Napisano
co Ci da oznaczenie przycisków,bez znajomości ustawień i działania wykrywacza?.wejdź na stronę Proscana,zamów drogą elektroniczną instrukcję obsługi i po kłopocie.
Napisano
DO MODERATOROW

A czemu wywaliliscie link do rosyjskiej firmowej strony, ktory podalem ?
Nie chcecie zeby nasi, jesli zamiast angielskiego znaja rosyjski, mogli miec instrukcje za darmo ?
Firmy szanuja Rosje i do wszystkiego praktycznie sa oryginalne instrukcje po rosyjsku i to rozpowszechniane za darmo. To wielki rynek.
Czemu go tu dyskryminujecie ze szkoda dla userow ?
Napisano
akurat nie ja wyciąłem, ale ...

po 1. http://www.odkrywca.pl/prosba-do-moderatora-poradnik-dla-usera,685108.html#685108

po 2. http://www.odkrywca.pl/zanim-zamiescisz-w-tym-dziale-ogloszenie-lub-prosbe-o-instrukcje-przeczytaj-to-koniecznie-,277900.html#277900

i nie ważne czy u Sowietów jest to legalnie czy nie. Jak ktoś chce - sam sobie znajdzie.
Napisano
Wszelkie ogłoszenia typu sprzedam, kupię, zamienię, wymienię a dotyczące sprzętu lub instrukcji do sprzętu powinny znaleźć się w ogłoszeniach.

NIE NA FORUM!

Zanim zamieścisz prośbę o podesłanie instrukcji pamiętaj że ktoś może mieć do niej prawa do tłumaczenia. Uszanuj czyjąś pracę, zanim skopiujesz zapytaj autora."

Tyfus i co tu jest niezgodne ?
Ani sprzedam, ani kupie, ani zamienie tam nie bylo, tylko adres skad mozna sobie sciagnac rosyjskojezyczna instrukcje bo tam ja daja za darmo, a u nas nikt nie ma praw do rosyjskojezycznej instrukcji ktorej to nie stworzyl.

Czyli post byl zupelnie zgodny i z prawem i z regulaminem Forum. Sam jestem modem na kilku Forach, ale u nas nie ma tak nadgorliwych modow z fobia. To nie pierwszy przypadek usuwania pozytecznych linkow. Kiedys masowo wywalano mi linki do rosyjskich stron z filmami, do legalnych stron gdzie filmy ogladalo sie z reklamami ktore oplacaly ogladanie tych filmow.
Widac ze czlowiek nie ma pojecia o rosyjskim i kasuje wszystko co popadnie a jest cyrylica :).
Ale juz czysta reklama w poscie ufy" jest OK ?
Napisano
...ale u nas nie ma tak nadgorliwych modow z fobia. "

masz problem ?

Sam jestem modem na kilku Forach ..."

więc u siebie rób co chcesz.

koniec dyskusji w tym temacie
Napisano
widzę, że najwięcej do powiedzenia na temat Forum, mają naprawdę starzy" userzy, którzy, jak to się mówi wczoraj" się zalogowali.

nikt na siłę nie trzyma i płakać nie będziemy, pa.
Napisano
Skoro Panowie nie potrafią czytać (Regulaminu Forum) i nie potrafią się zastosować do zasad - a wolą bić pianę i stękać jak im źle - wątek zamykam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie