sebo_sek Napisano 11 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2011 I taki polmos/solniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 11 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2011 Na razie tyle. Jeszcze wrzucę sztućce i lekką militarkę. Zdrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 Trafiłeś taki sam z tego co widzę(mój ma 34 mm śred).Skąd informacja że to 500lat Jasnej Góry, wywnioskowałeś to z sentencji na rewersie?Na moim, przynajmniej tak mi się wydaje, jest data 1862. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 11 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2011 Tak Pięćset na Bełzkim Zamku byłam strażniczkowa, pięćset Jasna Góra".Nie upieram się, ale to by było logiczne. Jest mowa o 500 latach w Jerozolimie, więc pięćset Jasna Góra kojarzy mi się z rocznicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 Dzięki za odpowiedź.Jaka jest data na twoim?Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 12 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2011 Nie widać. Widziałem, że na twoim jest u dołu, ale u mnie wygląda jakby jej tam nigdy nie było. Nie ma nawet śladu, a gwiazda widoczna ładnie. Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.