DOMILUD PL Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Napisano 6 Grudzień 2011 Znaleziona w miejscu zniszczenia czołgu bądź działa pancernego. Pozostałe elementy świadczą o teciaku, ale raczej nie ten. Dźwigienka ze sztywnym cięgnem. Po oczyszczeniu ładnie chodzi. Tylko od czego?
DOMILUD PL Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Napisano 6 Grudzień 2011 Znaleziona w miejscu zniszczenia czołgu bądź działa pancernego. Pozostałe elementy świadczą o teciaku, ale raczej nie ten. Dźwigienka ze sztywnym cięgnem. Po oczyszczeniu ładnie chodzi. Tylko od czego?
DOMILUD PL Napisano 18 Grudzień 2011 Autor Napisano 18 Grudzień 2011 Kto szuka ten znajdzie. Odświeżam wątek po dwóch tygodniach po to aby zamieścić odpowiedź. Części pochodzą od sowieckiego ciągnika artyleryjskiego Ch TZ S-65 Staliniec".
DOMILUD PL Napisano 18 Grudzień 2011 Autor Napisano 18 Grudzień 2011 Wszystko dzięki temu, że dziś wykopałem w tym miejscu ogniwo gąski. W sumie wyszło dużo więcej części, ale to już nie w tym wątku.
DOMILUD PL Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Napisano 8 Grudzień 2011 Panowie odświeżam. Razem z dźwigienką w dołku odnalazłem jeszcze dwa pasujące fragmenty które zespawałem do kupy. Może teraz będzie łatwiej rozpoznać.
DOMILUD PL Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Napisano 8 Grudzień 2011 Niedaleko leżał taki korek. Wlewu paliwa?
DOMILUD PL Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Napisano 8 Grudzień 2011 No i w częściach lewarek zmiany biegów, który również udało mi się złożyć do kupy
DOMILUD PL Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Napisano 8 Grudzień 2011 Trochę pasuje do ZIS-a 5, choć nie do końca.
Pytanie
DOMILUD PL
Znaleziona w miejscu zniszczenia czołgu bądź działa pancernego. Pozostałe elementy świadczą o teciaku, ale raczej nie ten. Dźwigienka ze sztywnym cięgnem. Po oczyszczeniu ładnie chodzi. Tylko od czego?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.