Martian Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 Aleśta z nakładem polecieli... Zamiast literatury dla kolekcjonerów guzikowych, jakiegoś białego kruka dla bibliofilów zrobiliście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 Kupić...Nie kupić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 15 Grudzień 2011 Share Napisano 15 Grudzień 2011 na Allegro ludziska kupują Ja tez zakupiłem wczoraj:-) za 73 zl... zobaczymy Ja czekam na tom z guzikami pruskimi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 15 Grudzień 2011 Share Napisano 15 Grudzień 2011 równierz czekam na tom z guzikami pruskimi najwiekszą zapewne cieszył by się popularnością a książke hm zamawiam sobie pod choinke :) zobaczymy czy bedzie wymarzonym prezentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian. Napisano 14 Grudzień 2015 Share Napisano 14 Grudzień 2015 Zna ktoś miejsce, gdzie można kupić ową pozycję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por. Wojas Napisano 14 Grudzień 2015 Share Napisano 14 Grudzień 2015 I druga część miała wyjść, co z nią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 15 Grudzień 2015 Share Napisano 15 Grudzień 2015 Na razie ni ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 22 Grudzień 2015 Share Napisano 22 Grudzień 2015 podejrzewwam ze sie nie pojawi juz...:-/ Dla mnie wymarzona pozycja by była z pruskimi guziolami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 19 Styczeń 2016 Share Napisano 19 Styczeń 2016 książka ta pojawia się od czasu do czasu na Alle... w dziale militaria-guziki wojskowe.w grudniu, w licytacji sprzedana została chyba za coś ok. 140zł, a pół godziny temu w opcji kup teraz" poszła za 149,99zł.i chyba długo nie czekała na nabywcę...trochę drogo ale myślę, że warta tych pieniędzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.