ShermanPhoto Napisano 18 Listopad 2011 Autor Share Napisano 18 Listopad 2011 Witam! Jak mozna pozbyć się zapieków tanio lub domowymi sposobami by częściowo móc uruchonic pewien mechanizm...dodam ze czesci sie pozbylem przez moczenie w coli przez ponad 15 godzin ale to malo dalo. ma ktos jakies pomysły lub sprawdzone sposoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 18 Listopad 2011 Share Napisano 18 Listopad 2011 wd40, ale osobiście polecam MIND 100... to z tych szybszych preparatów... wszystko zależy co to za mechanizm... bo z dłuższych" metod to moczenie w ropie (oleju napędowym) i nic na siłę i dużo cierpliwości ;)pozdroszczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 18 Listopad 2011 Share Napisano 18 Listopad 2011 Ja ruszyłem nożyce saperskie z Iwś za pomocą nafty. Co do ,,pewnych mechanizmów,, to czasem trwa to dłużej ale cierpliwości.Moczyć moczyć i próbować,niekiedy trzeba puknąć,stuknąć młotkiem ( z miedzi). Nic na chama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 18 Listopad 2011 Share Napisano 18 Listopad 2011 Nafta albo ropa(tanie i dostępne) i dużo cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShermanPhoto Napisano 19 Listopad 2011 Autor Share Napisano 19 Listopad 2011 czy jest szansa ze całkiem pozbęde sie zapieków...nie zależnie od tego ile by to trwało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 19 Listopad 2011 Share Napisano 19 Listopad 2011 sprawdź maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 20 Listopad 2011 Share Napisano 20 Listopad 2011 Ropa, potem elektroliza. Przy próbach rozruszania psikać wd 40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShermanPhoto Napisano 20 Listopad 2011 Autor Share Napisano 20 Listopad 2011 bede musial byc bardzo cierpliwy choc to nie jest moją mocną strona:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.