archer125 Napisano 13 Listopad 2011 Autor Napisano 13 Listopad 2011 Czy jest to napewno rumunski niesmiertelnik? jesli ktos wie cos na jego temat prosze o udzielenie odpowiedzi.
abcd Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 şcoala militară -szkoła wojskowa,blacha najprawdopodobniej I wojenna,jeżeli z terenów PL to trafiła tu pewno z wojennym jeżcem Rumunem ,sporo ich przebywało w pruskich obozach 1914/18
abcd Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 Pod literami A.G chyba ukrywa się jakiej specjalizacji była szkoła,trzeba na rumuńskich stronach w sieci poszukać.
abcd Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 Może to Şcoala Militară de Artilerie şi Geniu , szkoła artylerii i inżynierii
archer125 Napisano 13 Listopad 2011 Autor Napisano 13 Listopad 2011 Czy jest to napewno rumunski niesmiertelnik? jesli ktos wie cos na jego temat prosze o udzielenie odpowiedzi.
albann Napisano 15 Listopad 2012 Napisano 15 Listopad 2012 Wiem nawet gdzie go znalazłeś one są bardzo rzadkie te okrągłe są jeszcze krzyżyki takie jak na odwrocie tego okrągłego mam kilka takich i dlatego wiem gdzie ty znalazłeś swój bo tylko tam wychodziły. Ten las już jest taki przeryty dziury na ścieżkach itp ze aż policja się tym zainteresował, ja zakopuje dziury ale inni nie potrafią i przez nich inni maja problemy
Pytanie
archer125
Czy jest to napewno rumunski niesmiertelnik? jesli ktos wie cos na jego temat prosze o udzielenie odpowiedzi.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.