RyB@14 Napisano 13 Listopad 2011 Autor Napisano 13 Listopad 2011 Nie wiem dlaczego poprzedni wątek na temat tego pasa został zablokowany, więc wystawiam kolejny z prośbą o identyfikację. Pas wojskowy? z jakich lat może pochodzić? Brak jakichkolwiek sygnatur.
lysy452 Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 Panie wieloryb :-) jak dla mnie to jest najzwyklejszy pasek skórzany do spodni,zarówno mógł być noszony w latach 20stych jak i obecnych,a kolo pasa wojskowego chyba nawet to nie leżało.pozdrawiam
RyB@14 Napisano 13 Listopad 2011 Autor Napisano 13 Listopad 2011 Dzięki za odpowiedź.No właśnie, że leżał :) Wydany mojemu tacie w wojsku. Nie pisałem, bo nie chciałem nic sugerować. Kiedyś w internecie znalazłem podobny i opisany jako radziecki, wojskowy, stąd moje zainteresowanie tym pasem. Ale może być, że jakiś cywilny pasek zapałętał się gdzieś na magazynie to i wydali. Może ktoś inny coś napisze. Pozdr
steell Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 Paski do spodni to nie pasy główne i były takie same jak cywilne niczym się nie różniły
Pytanie
RyB@14
Nie wiem dlaczego poprzedni wątek na temat tego pasa został zablokowany, więc wystawiam kolejny z prośbą o identyfikację. Pas wojskowy? z jakich lat może pochodzić? Brak jakichkolwiek sygnatur.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.