Por. Wojas Napisano 13 Listopad 2011 Autor Napisano 13 Listopad 2011 Żeton aluminiowy, awers:4.SS-N. (skreślone)3.Fla.M.G.Abtna rewersie:SS-VerfügungstruppeCo to za jednostka?Przy okazji - gdzie wcięło mój poprzedni temat dotyczący niemieckiej blaszki?
abcd Napisano 2 Grudzień 2011 Napisano 2 Grudzień 2011 http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/SS-Divisionen/SSDivVT.htm pod tym linkiem figuruje nazwa sturmbann ale chodzi o abteilung.
abcd Napisano 2 Grudzień 2011 Napisano 2 Grudzień 2011 PS,numer osobisty jest taki sam przy obu przydziałach,czy został zmieniony?
Luka1504 Napisano 2 Grudzień 2011 Napisano 2 Grudzień 2011 3.Flämische Maschinengewehr AbteilungSS-Verfügungstruppe - DOstępna jednosta ss (?)
Por. Wojas Napisano 13 Listopad 2011 Autor Napisano 13 Listopad 2011 Żeton aluminiowy, awers:4.SS-N. (skreślone)3.Fla.M.G.Abtna rewersie:SS-VerfügungstruppeCo to za jednostka?Przy okazji - gdzie wcięło mój poprzedni temat dotyczący niemieckiej blaszki?
Cyrograf15 Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 Nie wiem gdzie wcieło ale zapoznaj się z regulaminem bo i to wetnie.Wojtek
Pytanie
Por. Wojas
4.SS-N. (skreślone)
3.Fla.M.G.Abt
na rewersie:
SS-Verfügungstruppe
Co to za jednostka?
Przy okazji - gdzie wcięło mój poprzedni temat dotyczący niemieckiej blaszki?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.