RAJTAR Napisano 22 Grudzień 2011 Napisano 22 Grudzień 2011 nie obraź się koleś ale ten filmik i monetka , której do niego używasz tylko pogłębiły moje wątpliwości co do sprzętu i monetki ...jesteś bardzo pewny siebie, ale uwierz mi , że nie musisz nic udawać czy robić przekłamane filmiki...każdy z nas od czegoś zaczynał i nie były to rarytasy...spokojnie , ważne ,że się starasz i nie musisz niczego udawaćpozdrawiam.ps. staraj się nie używać wykrzykników po każdej wypowiedzi, wszyscy dobrze słyszymy ;)
koleś Napisano 22 Grudzień 2011 Napisano 22 Grudzień 2011 Przekłamane w jakim sensie a może wpadniesz na weekend i zrobimy szlak Langiewicza
RAJTAR Napisano 22 Grudzień 2011 Napisano 22 Grudzień 2011 nie ma problemu , daj namiary na priva , bo albo masz jakiś super egzemplarz albo robisz jakieś szwindle, ale niezależnie od tego można połazić.pozdrawiam.
mescalero Napisano 23 Grudzień 2011 Napisano 23 Grudzień 2011 no jesli mozna to chetnie bym sie przylaczylnie licze na zlote ruble a na drobne artefakty z okresu 1 Wojny
koleś Napisano 23 Grudzień 2011 Napisano 23 Grudzień 2011 Super chłopaki miejmy tylko nadzieje że śnieg zniknie, zeby nie zostawiac zbytwiele śladów, mój email citage@wp.pl
tofi1987 Napisano 26 Styczeń 2012 Autor Napisano 26 Styczeń 2012 Witam kolegów to znowu Ja:) Hm...Może ktoś wie coś na temat tej miejscowości(Małogoszcz)?Jakieś ciekawostki itp?? Z przyjemnością poczytam..Pozdro
Bandi1973 Napisano 28 Styczeń 2012 Napisano 28 Styczeń 2012 tu mass pare fajnych informacjihttp://krystyna_lagierska.republika.pl/
Bandi1973 Napisano 28 Styczeń 2012 Napisano 28 Styczeń 2012 a to ostatnie pamiątki z I WŚ znalezione koło Małogoszcza zanim spadł śnieg.Szklanki od rosyjskich szrapneli.
koleś Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 Trzeba bardzo Uważać !!! bo jest tego jeszcze w ziemi mnóstwo i nie tylko skorupy ...
Bandi1973 Napisano 4 Marzec 2012 Napisano 4 Marzec 2012 to straszne, chyba przestane wchodzić do lasu i żonie też zabronie :DA to dzisiejsza szklaneczka z pod Małogoszcza
Bandi1973 Napisano 4 Marzec 2012 Napisano 4 Marzec 2012 a z tego będzie fajna popielniczka, tylko po co jak ja nie palę ?
tofi1987 Napisano 4 Marzec 2012 Autor Napisano 4 Marzec 2012 Hm.. Bandi te znajdki to dokładnie z jakiej miejscowości?? :) Jeśli można wiedzieć?
koleś Napisano 7 Marzec 2012 Napisano 7 Marzec 2012 Od Czubatki do Milechowej 1 - wojenne okopy mnóstwo amunicji, odłamków i niewypałów, a w starym dorzeczu piękne Szczupaki ...
mescalero Napisano 8 Marzec 2012 Napisano 8 Marzec 2012 no a mielismy cos wspolni pokopac wiosna w rejonie - niekoniecznie amunicje i odlamki
trebor1977 Napisano 9 Marzec 2012 Napisano 9 Marzec 2012 Witam Koledzy, narobiliście mi apetytu na te szczupaki,ale musimy poczekać do maja.Na drobnicę czy małe kolorki jestem chętny.Jestem z Jędrzejowa mam wozidło, ale nikt z mojej okolicy się jeszcze nie odzywa.Pozdrowienia i płytkich dołków.
koleś Napisano 30 Marzec 2012 Napisano 30 Marzec 2012 Tradycyjnie w wielką Sobotę kolejny zlot poszukiwaczy na Milechowej chętnych zapraszamy (okolice jaskini Piekło)...
trebor1977 Napisano 31 Marzec 2012 Napisano 31 Marzec 2012 Witam , jeśli ktoś z Jędrzejowa się wybiera to dajcie znaća pojedziemy jedną furmanką,jeśli nie to kolego Koleś daj bliższe namiary jak dojechać i co jest w planie spotkania. pozdrawiam Trebor1977.
koleś Napisano 31 Marzec 2012 Napisano 31 Marzec 2012 Zwykłe spotkanie integracyjne bez fajerwerków i programu ...
tofi1987 Napisano 8 Maj 2012 Autor Napisano 8 Maj 2012 Poszukuje arkusza 43 Małogoszcz ,z map zachodniej galicji A.MAYERA VON HENDELSFELDA z lat 1801 -1804 ....Pozdrawiam
acer Napisano 8 Maj 2012 Napisano 8 Maj 2012 Brawo - teraz już wiadomo kto ryje i kto zostawia za sobą śmieciPrzypominam że Milechowy TO JEST REZERWAT PRZYRODNICZY i z pewnością nie miejsce do rycia za I wojną tak jak się komuś podobahttp://swietokrzyskie.org.pl/warto-zobaczyc/parki-i-rezerwaty-przyrody/245-rezerwat-milechowy-jaskinia-wawoz-Straż Leśna dwóch Nadleśnictw prowadziła już kilka postępowań - teraz wystarczy już tylko ustalić IP autorów wpisów.Miłego dnia
Bandi1973 Napisano 8 Maj 2012 Napisano 8 Maj 2012 Acer, Panie leśniczy, nie marudź tylko występuj do prokuratury o ustalenie IP, dostaniesz informację, że niszczenie ściółki leśnej to nie przestępstwo tylko wykroczenie ścigane z kodeksu wykroczeń i żebyś im dupy nie zawracał. Zastanów się kogo Ty chcesz straszyć ?Jakie masz dowody ? że zdjęcia z forum, ha ha ha ha ha hah, proszę nie rozwalaj mnie, zdjęcia możesz wstawiać jakie chcesz i skąd chcesz i podpisać, że są z kosmosu. Masz dzieci, to spróbuj je postraszyć, w efekt wątpie.PS. Jak spotkam tego s.....na, który 2-3 tyg. temu rozrył całe przedpiersia ruskich okopów koło Rakowa, w których od 15 lat nic już nie ma to w najlepszym wypadku będzie pchał samochód do najbliższego wulkanizatora (chyba, że ma 4 koła na zapasie)
koleś Napisano 16 Maj 2012 Napisano 16 Maj 2012 Niedawno dostałem cynk ze kolega bałaganiarz kopidołek skuterkiem jezdzi takze szczerz sie koleżko bo zostałeś namierzony ...
trebor1977 Napisano 17 Maj 2012 Napisano 17 Maj 2012 Może po publikacji na forum i rozdmuchaniu sprawy kret pójdzie po rozum do głowy. Ale wpojone zachowania ciężko wykorzenić i gość pewnie dalej będzie haratał teren.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.