Skocz do zawartości

Małogoszcz

tofi1987

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
nie obraź się koleś ale ten filmik i monetka , której do niego używasz tylko pogłębiły moje wątpliwości co do sprzętu i monetki ...jesteś bardzo pewny siebie, ale uwierz mi , że nie musisz nic udawać czy robić przekłamane filmiki...każdy z nas od czegoś zaczynał i nie były to rarytasy...spokojnie , ważne ,że się starasz i nie musisz niczego udawać
pozdrawiam.
ps. staraj się nie używać wykrzykników po każdej wypowiedzi, wszyscy dobrze słyszymy ;)
  • Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
nie ma problemu , daj namiary na priva , bo albo masz jakiś super egzemplarz albo robisz jakieś szwindle, ale niezależnie od tego można połazić.
pozdrawiam.
  • 1 month later...
Napisano
Witam kolegów to znowu Ja:)
Hm...Może ktoś wie coś na temat tej miejscowości(Małogoszcz)?Jakieś ciekawostki itp?? Z przyjemnością poczytam..
Pozdro
  • 1 month later...
Napisano
Od Czubatki do Milechowej 1 - wojenne okopy mnóstwo amunicji, odłamków i niewypałów, a w starym dorzeczu piękne Szczupaki ...
Napisano
Witam Koledzy, narobiliście mi apetytu na te szczupaki,ale musimy poczekać do maja.Na drobnicę czy małe kolorki jestem chętny.Jestem z Jędrzejowa mam wozidło, ale nikt z mojej okolicy się jeszcze nie odzywa.Pozdrowienia i płytkich dołków.
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam , jeśli ktoś z Jędrzejowa się wybiera to dajcie znaća pojedziemy jedną furmanką,jeśli nie to kolego Koleś daj bliższe namiary jak dojechać i co jest w planie spotkania. pozdrawiam Trebor1977.
  • 1 month later...
Napisano
Brawo - teraz już wiadomo kto ryje i kto zostawia za sobą śmieci

Przypominam że Milechowy TO JEST REZERWAT PRZYRODNICZY i z pewnością nie miejsce do rycia za I wojną tak jak się komuś podoba

http://swietokrzyskie.org.pl/warto-zobaczyc/parki-i-rezerwaty-przyrody/245-rezerwat-milechowy-jaskinia-wawoz-

Straż Leśna dwóch Nadleśnictw prowadziła już kilka postępowań - teraz wystarczy już tylko ustalić IP autorów wpisów.

Miłego dnia
Napisano
Acer, Panie leśniczy, nie marudź tylko występuj do prokuratury o ustalenie IP, dostaniesz informację, że niszczenie ściółki leśnej to nie przestępstwo tylko wykroczenie ścigane z kodeksu wykroczeń i żebyś im dupy nie zawracał. Zastanów się kogo Ty chcesz straszyć ?
Jakie masz dowody ? że zdjęcia z forum, ha ha ha ha ha hah, proszę nie rozwalaj mnie, zdjęcia możesz wstawiać jakie chcesz i skąd chcesz i podpisać, że są z kosmosu. Masz dzieci, to spróbuj je postraszyć, w efekt wątpie.

PS. Jak spotkam tego s.....na, który 2-3 tyg. temu rozrył całe przedpiersia ruskich okopów koło Rakowa, w których od 15 lat nic już nie ma to w najlepszym wypadku będzie pchał samochód do najbliższego wulkanizatora (chyba, że ma 4 koła na zapasie)
  • 2 weeks later...
Napisano
Niedawno dostałem cynk ze kolega bałaganiarz kopidołek skuterkiem jezdzi takze szczerz sie koleżko bo zostałeś namierzony ...
Napisano
Może po publikacji na forum i rozdmuchaniu sprawy kret pójdzie po rozum do głowy. Ale wpojone zachowania ciężko wykorzenić i gość pewnie dalej będzie haratał teren.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie