batoni Napisano 8 Listopad 2011 Autor Napisano 8 Listopad 2011 Witam!Proszę o identyfikację i wydatowanie fragmentu blaszki miedzianej. Wymiary ok 7x5cm. Pochodzi z terenu dawnego zaboru rosyjskiego ale blisko granicy ze Śląskiem. Z góry dzięki!Pozdrawiam
koppelmann Napisano 8 Listopad 2011 Napisano 8 Listopad 2011 Fragment blachy naczelnej z czaka Francja I Cesarstwo.
batoni Napisano 8 Listopad 2011 Autor Napisano 8 Listopad 2011 Dziękuję Koledzy za pomoc! Ale pozwólcie mi się upewnić bo jestem w temacie lajkonik". Czy dobrze rozumiem, że blaszka była umieszczona na czapce" polskiego żołnierza z okresu Księstwa Warszawskiego czyli z okresu wojen napoleońskich? Proszę o wyrozumiałość i wyjasnienie. Z góry dzięki jeszcze raz! Pozdrawiam
huk 100 Napisano 8 Listopad 2011 Napisano 8 Listopad 2011 morro1980 chylę czoła jak zwykle jestem pod wrażeniem :) -pozdro
Pytanie
batoni
Witam!
Proszę o identyfikację i wydatowanie fragmentu blaszki miedzianej. Wymiary ok 7x5cm. Pochodzi z terenu dawnego zaboru rosyjskiego ale blisko granicy ze Śląskiem. Z góry dzięki!
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.