ra_v Napisano 7 Listopad 2011 Autor Napisano 7 Listopad 2011 Proszę o pomoc w id tego bagnetu.Długość bagnetu 52 cm, głownia około 43cm, średnica pierścienia wewnętrzna 20mm.Jedyne widoczne bicie to L na spodniej stronie głowni. głownia jest trójkątna z wklęsłymi bokami.Dzięki za pomocPzdr
zukuri Napisano 7 Listopad 2011 Napisano 7 Listopad 2011 Typowa brytyjska konstrukcja glowni, ale by model dokladnie okreslic musze siegnac do Madrej Ksiegi, by porownac detale tulei.Pozdrawiam, Piotr.
mietek Napisano 7 Listopad 2011 Napisano 7 Listopad 2011 Na moje oko 1853, eskportowa, bez odbiorow wojskowych.
zukuri Napisano 7 Listopad 2011 Napisano 7 Listopad 2011 ... chyba M-1853, ale porownaj wymiary swojego bagnetu ze wszystlimi opisanymi tam ulejakami" :http://www.bayonet.lv/ru/articles/UK/index.htmlPozdrawiam, Piotr.
zukuri Napisano 7 Listopad 2011 Napisano 7 Listopad 2011 ... jak pokonam wreszcie rwe kulszowa i bede mogl pisac obiema renkami, to bede szybszy.:-)Pozdrawiam, Piotr
zukuri Napisano 7 Listopad 2011 Napisano 7 Listopad 2011 sorry za literowke, chcialem napisac obiema rencyma";-DPozdr, Piotr.
ra_v Napisano 7 Listopad 2011 Autor Napisano 7 Listopad 2011 Dzięki wielkie Panowie.Macie racje. Pasuje idealnie do Enfielda Model 1853, który wisi u mnie na ścianie i nie przyszło mi do głowy by go sprawdzić.To jest to.Dzięki raz jeszcze
dzieci3 Napisano 8 Listopad 2011 Napisano 8 Listopad 2011 Kolego Piotrze obiema rencyma na stojęcy.Pzdr.
ra_v Napisano 7 Listopad 2011 Autor Napisano 7 Listopad 2011 Proszę o pomoc w id tego bagnetu.Długość bagnetu 52 cm, głownia około 43cm, średnica pierścienia wewnętrzna 20mm.Jedyne widoczne bicie to L na spodniej stronie głowni. głownia jest trójkątna z wklęsłymi bokami.Dzięki za pomocPzdr
Pytanie
ra_v
Proszę o pomoc w id tego bagnetu.
Długość bagnetu 52 cm, głownia około 43cm, średnica pierścienia wewnętrzna 20mm.
Jedyne widoczne bicie to L na spodniej stronie głowni. głownia jest trójkątna z wklęsłymi bokami.
Dzięki za pomoc
Pzdr
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.