lex Napisano 1 Listopad 2011 Autor Napisano 1 Listopad 2011 wrzucam fotkę a historię tej odznaki szerzej opiszę w późniejszym terminie .
Czlowieksniegu Napisano 1 Listopad 2011 Napisano 1 Listopad 2011 Pytasz o odznakę, czy pokazujesz?Jeśli to drugi, polecam:http://www.odkrywca.pl/forum.php?id_forum=11
Czlowieksniegu Napisano 1 Listopad 2011 Napisano 1 Listopad 2011 Zanim zrobi się niezręcznie- a o co?Uprzedzam również, że za chwilę ( zwłaszcza patrząc na asortyment" ) padnie pytanie, czy gorszego" zdjęcia nie dało się zrobić...
lex Napisano 1 Listopad 2011 Autor Napisano 1 Listopad 2011 dało się zważywszy że używa się do zdjęcia telefonu w czasie jazdy samochodem po naszych polskich drogach , a tak na poważnie dam dobre fotki odznaki i dokumentu nadania jej.
lex Napisano 1 Listopad 2011 Autor Napisano 1 Listopad 2011 nie miałem do tej pory styczności z taką odznaką (oryginałem) więc jeżeli ktoś biegły w tym temacie podejmie się z tych zdjęć stwierdzić oryginalności bądź dobrej kopi to będę ogromnie wdzięczny
lex Napisano 1 Listopad 2011 Autor Napisano 1 Listopad 2011 Człowieksniegu wywołałem temat więc staram się go kontynuować na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie wstawić lepszych zdjęć z przyczyn niezależnych ode mnie
HASAG40 Napisano 3 Listopad 2011 Napisano 3 Listopad 2011 witam nie jest to nawet dobra kopia niestety ale o oryginał 100% bardzo trudno powiedziałbym nawet że jeżeli sam nie wykopiesz bandyty to nigdy bym nie kupił gdzieś na rynku lub w necie nawet od znanych sprzedawców ponieważ są takie kopie że trudno rozpoznać nawet tym biegłym w temacie ta twoja to akurat ędzna"kopia więc problemu z rozpoznaniem nie ma:-) pozdrawiam
lex Napisano 3 Listopad 2011 Autor Napisano 3 Listopad 2011 hasag40 cóż jeżeli jest to jak nazwałeś ędzna" kopia to napisz proszę coś więcej np.coś o cechach charakterystycznych które wskazują na ewidentną kopię kilka różnic między oryginałem a egzemplarzem ze zdjęcia i z skąd Twoja pewność iż została ona nabyta w drodze kupna pozdrawiam
HASAG40 Napisano 6 Listopad 2011 Napisano 6 Listopad 2011 lex nie chce mi sie nawet szperać bo szkoda mojego czasu ale jakość wykonania oraz samo zapięcie typowy allegroszowy badziew sory jeżeli cię uraziłem w jakiś sposób kolego lex ale uwierz to na 1000% kopia pozdrawiam
lex Napisano 6 Listopad 2011 Autor Napisano 6 Listopad 2011 hasag40 nie uraziłeś mnie bo i czym miałeś mnie urazić , jeżeli nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytanie to po prostu mam prawo sądzić iż na temat tej konkretnej odznaki nie posiadasz żadnej wiedzy a na pewno wiedzy w temacie o który zapytałem .Ponawiam więc prośbę do osób które mogły by potwierdzić lub wykluczyć iż odznaka jest lub nie jest kopią , dodam iż oryginalność dokumentu nadania tej odznaki została już potwierdzona jednak osoba która tego dokonała wypowiedziała się tylko do samego dokumentu (odznaka nie pochodzi z allegro , innego portalu ani z giełdy staroci )
HASAG40 Napisano 7 Listopad 2011 Napisano 7 Listopad 2011 lex nie jestem wybitnym specem ale potrafie odróżnic kopie od oryginału na poziomie podstawowym" jestem przekonany o tym że to kopia juz po samej jakości wykonania detale itp.a już samo wykonanie mocowania szpili jest napewno cynkowe ponieważ jest to jednolity odlew moge ewentualnie wrzucić fotkę oryginału lub podać jakiś link to sobie porównasz uwierz 1000% lipa dziwię się że nikt jeszcze tego nie potwierdził a są tutaj naprawdę dobrzy fachowcy w temacie
sonicsquad Napisano 7 Listopad 2011 Napisano 7 Listopad 2011 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=675670
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.