Skocz do zawartości
  • 0

odznaczenie karabin wrona

pawełSB

Pytanie

Napisano
Witam
Proszę o powiedzenie czegoś(napisanie) na temat tego odznaczania. Znalazłem je zawinięte w szmatę w piwnicy. Po umyciu pod wodą wygląda tak jak na zdjęciu. Myślę, że jest na nim trochę czarnego nalotu ale nie wiem jak się go pozbyć. Mnie nie jest ono potrzebne ale chętnie się czegoś o nim dowiem.

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Proszę o powiedzenie czegoś(napisanie) na temat tego odznaczania. Znalazłem je zawinięte w szmatę w piwnicy. Po umyciu pod wodą wygląda tak jak na zdjęciu. Myślę, że jest na nim trochę czarnego nalotu ale nie wiem jak się go pozbyć. Mnie nie jest ono potrzebne ale chętnie się czegoś o nim dowiem.
Napisano
Wzruszająca historyjka z szmatką i piwnicą, biorąc pod uwagę, że twoje odznaczenie to słabej jakości KOPIA.
Napisano
I o taką konstruktywną odpowiedź chodziło.Po przeczytaniu tego posta każdy będzie wiedział jak odróżnić taką odznakę. Takich odp.udzielajcie,wtedy oszuści są bez szans,nawet z początkującymi kolekcjonerami.
Ów wątek ewidentnie wskazuje na próbę oszustwa,tzw ,,zarzucenia wędki,, na mniej doświadczonych w temacie odznaczeń.
Napisano
Jak łatwo powiedzieć że kopia,a jak trudno wskazać różnicę pomiędzy kopią a oryginałem. Może znajdzie się kompetentna osoba która wskaże różnice.
Napisano
Jestem ciekaw po czym można tak jednoznacznie stwierdzić że to kopia.Oświeci ktoś w tej sprawie? Kolega powyżej niczym nie uzasadnił swojej opini a myślę że powinien aby inni koledzy nie posiadający odpowiedniej wiedzy w tym temacie mogli odróżnić fals od oryginału. Równie dobrze ktoś inny może wypalić że to oryginał,wtedy przekrzykiwanie do niczego nie doprowadzi.Ważne jest poparcie argumentami swojej opini.
Pozdrawiam k.
Napisano
Ok,ale co widać? Jakie różnice? Przecież jeśli łatwo stwierdzić że to kopia,tym łatwiej powinno wskazać się na różnicę pomiędzy oryginałem a kopią.
Napisano
Nie wiem o co w tym biega dlatego daję tutaj żeby się dowiedzieć. Po to chyba jest ten dział.
W takim razie jutro udam się do skupu tego typu przedmiotów i już tam Pan określi co z tym zrobić.
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie