Skocz do zawartości

Skorupa granatu moździerzowego

grubsonik911

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Posiadam pustą skorupę granatu moździerzowego , jest po elektrolizie , gwint w otworze pod wkrętkę redukcyjną jest trochę zniszczony , a zamierzam dokupić do niego wkrętkę i zdezaktywowany zapalnik , i tu moje pytanie jaki do poprawienia tego gwintu muszę zakupić gwintownik ?
Napisano
Ale chciałbym wiedzieć dokładnie jaki , bo to trochę głupio iść do sklepu i dopasowywać do skorupy moździerza.
Proszę o konkretne wypowiedzi ponieważ nie mam jak dowiedzieć się jaki tam jest potrzebny gwintownik .
Napisano
grubsonik911 posiadam stare gumiaki,nigdzie nie widać oznaczeń rozmiaru,a potrzebuje wkładki filcowe bo mi się zbyt szybko skarpety przecierają.Nie znasz jaki rozmiar? Proszę o pomoc.
Napisano
Nie jestem pewien czy zakup takiego gwintownika nie przekroczy wartości fantu. Najlepiej podejdź Kolego ze skorupą do jakiegoś warsztatu ślusarskiego(mechanicznego) gdzie maja tokarkę. Myślę, że da się przetoczyć a jak nie to już na pewno zmierzą gwint i doradzą co i jak....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie