chingate Napisano 23 Październik 2011 Autor Share Napisano 23 Październik 2011 Jestem zalogowany na hiszpańskiej stronie o Wojnie Domowej 1936- 39 i po dłuższej karencji zajrzałem tam dzisiaj. Patrzę i oczom własnym nie wierzę: wywiesili informację, że forum zostało zamienione na prywatne i teraz aby choć przeczytać posty, trzeba wysłać najpierw mejla do moda, któren wedle własnej oceny wpuści mnie albo nie :0 Zawsze twierdziłem, że socjalizm hiszpański jest jeszcze gorszy od tego, który mamy obecnie w naszem nieszczęśliwym kraju!http://guerracivil.mundoforo.com/el-foro-se-ha-hecho-privado-vt5845.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Penetrator Napisano 23 Październik 2011 Share Napisano 23 Październik 2011 można tez tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chingate Napisano 23 Październik 2011 Autor Share Napisano 23 Październik 2011 Penetrator, na szczęście tak daleko to ich władza nie sięga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 23 Październik 2011 Share Napisano 23 Październik 2011 ???Hmmm???Ale co w tym jest istotnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chingate Napisano 23 Październik 2011 Autor Share Napisano 23 Październik 2011 Jakbyś był zbanowany 30 razy, tobyś nie pytał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 23 Październik 2011 Share Napisano 23 Październik 2011 Bandolero,do 30 banów chyba Ci jeszcze trochę brakuje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 23 Październik 2011 Share Napisano 23 Październik 2011 Można i 57 razy,ale na własne życzenie- i co w tym jest dziwnego?Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 23 Październik 2011 Share Napisano 23 Październik 2011 A ja jakoś nie kumam co ma wspólnego hiszpański socjalizm z czyimś prywatnym forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chingate Napisano 23 Październik 2011 Autor Share Napisano 23 Październik 2011 Bo chyba mało wiesz o hiszpańskim bolszewizmie, który zdeprawował to społeczeństwo po 1975 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.