Skocz do zawartości

Jesteś w domu ojca- Rob_13

bodekk72

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
to się w głowie nie mieści,,dopiero niedawno pamiętam jego wpis na forum że musi na jakiś czas zaprzestać poszukiwań bo coś lekarze wykryli w jego organizmie,potem wpisy że jest w trakcie terapii ale że walczy i ma nadzieje że mu się uda pokonać chorobę,,a tu nagle taka wiadomość jestem zdruzgotany tym bardziej iż dokładnie mam tyle samo lat co Rob 13,i właśnie 24.10 wylądowałem w szpitalu z silnymi bulami podczas których traciłem prawie przytomność,podczas pobytu zanim dowiedziałem się iz jest to na szczęśćie tylko kamień na nerce pszychodziły mi rożne mysli do głowy,kamień urodziłem,wczoraj dostalem wypis i właśnie na jutro jestem umówiony na poszukiwania bo tylko o tym mażyłem podczas pobytu w szpitalu i zastanawialem sie czy jescze kiedyś będę mógł wyjść w poletko pokopać sipką,,,współczuję bardzo bo wiem co musial przeżywać pasjonat Rob 13 ktory najprawdopodobnie w pewnym momencie czul iż na pole już pewnie nigdy więcej nie wyjdzie...łza się kręci pomimo byl mi obcy a zarazem bliski..wyrazy głębokiego wspólczucia dla bliskich i rodziny,,a tobie przyjacielu życzę w życiu pośmiertnym z racji iż jestem katolikiem,pol obfitychw znaleziska i obyś był po tamtej stronie bardziej szczęśliwy niż na tej naszej niesprawiedliwej ziemi....jescze raz wytazy wspołczucia..

Wyrazy współczucia dla rodziny i moje kondolencje...
Przykro mi, że przegrałeś swoje zmagania Kolego.
Ja dzisiaj odebrałem mamę z chemii, a na początku listopada będą operowali moją żonę, także walczącą z nowotworem i nie mającą jeszcze 30 lat.
To są straszne i ciężkie chwile, kiedy widzi się, że ludzie wkoło przegrywają, oby można było tego w przyszłości zaoszczędzić jak największej ilości osób. Pozostaje nam jedynie wierzyć w postęp medycyny i się modlić o lepsze jutro...

Odszedłeś od nas tak nagle pozostawiając smutek i wielki żal, A chcieliśmy jeszcze tak wiele dokonać. W sercach naszych trwać będziesz na zawsze."

.Tym co pozostają tutaj z garbem bólu,
Jedyną pociechą jest cisza i pamięć...
Oszczędźmy im cierni pytań i rad,
Bo oni są mrokiem okryci w środku dnia,
i Wciąż wpatrzeni w bliznę ziemi nad grobem...

Dziękujemy wszystkim za słowa wsparcia i otuchy.

Agnieszka z córkami

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie