ZeWschOdu Napisano 26 Październik 2011 Share Napisano 26 Październik 2011 [*] niestety nie zdążyłem poznać tego człowieka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Październik 2011 Share Napisano 26 Październik 2011 Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyg-zag Napisano 27 Październik 2011 Share Napisano 27 Październik 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 27 Październik 2011 Share Napisano 27 Październik 2011 Wciąż nie mogę uwierzyć...Przegrał ostatnią walkę na Ziemi. Wygrał wieczność. Poznał odpowiedzi na wszystkie pytania, które tu sobie zadawał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 27 Październik 2011 Share Napisano 27 Październik 2011 to się w głowie nie mieści,,dopiero niedawno pamiętam jego wpis na forum że musi na jakiś czas zaprzestać poszukiwań bo coś lekarze wykryli w jego organizmie,potem wpisy że jest w trakcie terapii ale że walczy i ma nadzieje że mu się uda pokonać chorobę,,a tu nagle taka wiadomość jestem zdruzgotany tym bardziej iż dokładnie mam tyle samo lat co Rob 13,i właśnie 24.10 wylądowałem w szpitalu z silnymi bulami podczas których traciłem prawie przytomność,podczas pobytu zanim dowiedziałem się iz jest to na szczęśćie tylko kamień na nerce pszychodziły mi rożne mysli do głowy,kamień urodziłem,wczoraj dostalem wypis i właśnie na jutro jestem umówiony na poszukiwania bo tylko o tym mażyłem podczas pobytu w szpitalu i zastanawialem sie czy jescze kiedyś będę mógł wyjść w poletko pokopać sipką,,,współczuję bardzo bo wiem co musial przeżywać pasjonat Rob 13 ktory najprawdopodobnie w pewnym momencie czul iż na pole już pewnie nigdy więcej nie wyjdzie...łza się kręci pomimo byl mi obcy a zarazem bliski..wyrazy głębokiego wspólczucia dla bliskich i rodziny,,a tobie przyjacielu życzę w życiu pośmiertnym z racji iż jestem katolikiem,pol obfitychw znaleziska i obyś był po tamtej stronie bardziej szczęśliwy niż na tej naszej niesprawiedliwej ziemi....jescze raz wytazy wspołczucia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 27 Październik 2011 Share Napisano 27 Październik 2011 sorry za kilka blędów ale aż ręka drży podczas pisania na klawiaturze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi6200 Napisano 27 Październik 2011 Share Napisano 27 Październik 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 28 Październik 2011 Share Napisano 28 Październik 2011 Odchodzą ludzie których zna się tylko po przez forum , internet.Znak czasów .Nie znałem go osobiście ale jest mi niezmiernie przykro , że taki młody człowiek ...................[*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 29 Październik 2011 Share Napisano 29 Październik 2011 Wyrazy współczucia dla rodziny i moje kondolencje...Przykro mi, że przegrałeś swoje zmagania Kolego. Ja dzisiaj odebrałem mamę z chemii, a na początku listopada będą operowali moją żonę, także walczącą z nowotworem i nie mającą jeszcze 30 lat.To są straszne i ciężkie chwile, kiedy widzi się, że ludzie wkoło przegrywają, oby można było tego w przyszłości zaoszczędzić jak największej ilości osób. Pozostaje nam jedynie wierzyć w postęp medycyny i się modlić o lepsze jutro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 29 Październik 2011 Share Napisano 29 Październik 2011 Pamiętamy [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba7575 Napisano 29 Październik 2011 Share Napisano 29 Październik 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 29 Październik 2011 Share Napisano 29 Październik 2011 brak słów ;-( [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 s_boj życzę ci siły i wytrwania..brak słów...powodzenia kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 Wyrazy współczucia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 Dzięki fidzir. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkk250 Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 s_boj - trzymam kciuki za rodzinę... Medycyna czasem potrafi czynić cuda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rokit Napisano 31 Październik 2011 Share Napisano 31 Październik 2011 Szczere wyrazy współczucia dla rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek033 Napisano 31 Październik 2011 Share Napisano 31 Październik 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19..94 Napisano 1 Listopad 2011 Share Napisano 1 Listopad 2011 Odszedłeś od nas tak nagle pozostawiając smutek i wielki żal, A chcieliśmy jeszcze tak wiele dokonać. W sercach naszych trwać będziesz na zawsze.".Tym co pozostają tutaj z garbem bólu,Jedyną pociechą jest cisza i pamięć...Oszczędźmy im cierni pytań i rad,Bo oni są mrokiem okryci w środku dnia,i Wciąż wpatrzeni w bliznę ziemi nad grobem... Dziękujemy wszystkim za słowa wsparcia i otuchy.Agnieszka z córkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.