Paweles1984 Napisano 19 Październik 2011 Autor Napisano 19 Październik 2011 Witam szanownych kolegów, stałem się posiadaczem takiej oto skrzyneczki, wybity jest na niej napis POM WARNICE UPP-25NPytanie moje brzmi następująco: Jest to skrzynka wojskowa czy cywilna i do czego ją używano? Z góry dziękuje za odpowiedź.
Paweles1984 Napisano 20 Październik 2011 Autor Napisano 20 Październik 2011 Kolego Hansdekawka, moim zdaniem forum zaśmiecasz podobnymi wypowiedziami. Nie miałem pojęcia co to za skrzynka, więc spytałem, od tego jest ten dział jakbyś nie wiedział. Więc daruj sobie te głupie komentarze. Pozdrawiam
Hansdekawka Napisano 20 Październik 2011 Napisano 20 Październik 2011 Z utęsknieniem czekam na identyfikację butelki od mleka,albo od śmietany.
mjut Napisano 20 Październik 2011 Napisano 20 Październik 2011 A myślisz, że nie będzie takowych? Aluminiowe zrywki np :)
Paweles1984 Napisano 19 Październik 2011 Autor Napisano 19 Październik 2011 Witam szanownych kolegów, stałem się posiadaczem takiej oto skrzyneczki, wybity jest na niej napis POM WARNICE UPP-25NPytanie moje brzmi następująco: Jest to skrzynka wojskowa czy cywilna i do czego ją używano? Z góry dziękuje za odpowiedź.
kloki Napisano 20 Październik 2011 Napisano 20 Październik 2011 Myślę, że od tego jest ten dział. Nie wszyscy siedzą mocno w temacie.
Hansdekawka Napisano 20 Październik 2011 Napisano 20 Październik 2011 Nie siedząc mocno w temacie można o taką skrzynkę spytać tatę lub dziadka,albo zaśmiecać forum podobnymi tematami.Wybór oczywiście należy do wybieranta.
Pytanie
Paweles1984
Witam szanownych kolegów, stałem się posiadaczem takiej oto skrzyneczki, wybity jest na niej napis POM WARNICE UPP-25N
Pytanie moje brzmi następująco: Jest to skrzynka wojskowa czy cywilna i do czego ją używano? Z góry dziękuje za odpowiedź.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.