tosiek175 Napisano 17 Październik 2011 Autor Napisano 17 Październik 2011 wstawiałem już na podstodolniaki ale nie uzyskałem odpowiedzi. kluczyk ma takie samo logo co licznik. szkło reflektora sygnowane podobnie jak matchles ale nie jest to jego logo.spotkał się ktoś z taką sygnaturą? jaki producent, marka?
tosiek175 Napisano 21 Październik 2011 Autor Napisano 21 Październik 2011 dzięki, ale niewiem co wniosłeś w temat.
tosiek175 Napisano 17 Październik 2011 Autor Napisano 17 Październik 2011 wstawiałem już na podstodolniaki ale nie uzyskałem odpowiedzi. kluczyk ma takie samo logo co licznik. szkło reflektora sygnowane podobnie jak matchles ale nie jest to jego logo.spotkał się ktoś z taką sygnaturą? jaki producent, marka?
tosiek175 Napisano 17 Październik 2011 Autor Napisano 17 Październik 2011 kluczyk i licznik. część kluczyka która wchodzi w stacyjkę, jak i ona sama jest prawie identyczna jak w ursusach i jawach.
Catadero Napisano 21 Październik 2011 Napisano 21 Październik 2011 czaczaNN-wróć do tanecznych wygibasów.Szkło wcale nie musi być od tego reflektora. Przypuszczam, że na liczniku i kluczyku jest logo radzieckich zakładów KATEK. C.
tosiek175 Napisano 21 Październik 2011 Autor Napisano 21 Październik 2011 w jakich pojazdach był stosowany osprzęt tego producenta? prezentowana lampa jest z Csepela. postaram się jutro wymontować licznik może znajdę na nim jakieś oznaczenia.
Pytanie
tosiek175
wstawiałem już na podstodolniaki ale nie uzyskałem odpowiedzi. kluczyk ma takie samo logo co licznik. szkło reflektora sygnowane podobnie jak matchles ale nie jest to jego logo.spotkał się ktoś z taką sygnaturą? jaki producent, marka?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.