rycho100 Napisano 15 Październik 2011 Autor Share Napisano 15 Październik 2011 proszę o id.orzełkajak myślicie jest sens podprostowac trochę prawe odnóże?jest nieco zgięte.czy lepiej nie ryzykowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycho100 Napisano 15 Październik 2011 Autor Share Napisano 15 Październik 2011 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 15 Październik 2011 Share Napisano 15 Październik 2011 zostaw jak jest nie ryzykuj ja złamałem tak łapke ,skrzydełko jeszcze ujdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycho100 Napisano 15 Październik 2011 Autor Share Napisano 15 Październik 2011 też tak myślę,chociaż trochę drażni.a co to za wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 15 Październik 2011 Share Napisano 15 Październik 2011 wz 43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 15 Październik 2011 Share Napisano 15 Październik 2011 Ona nie jest przypadkowo wygięta - została dopasowana przez żołnierza do kształtu rogatywki polowej lub furażerki. Sam znalazłem kilka dokładnie tak dogiętych. Owszem, może i płaska będzie ładniej wyglądać w gablotce, ale wtedy zniszczysz jej wartość historyczną. Poza tym - kurice" są kruche i lubią pękać przy prostowaniu. Patyna też się wykruszy i zniekształci w miejscach odginania. Warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 15 Październik 2011 Share Napisano 15 Październik 2011 Ach, chodzi o samą łapkę" - lubią niestety odpaść przy prostowaniu. Jak ci bardzo zależy możesz zaryzykować, ale ja bym zostawił tak, jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Październik 2011 Share Napisano 15 Październik 2011 Pieknie gięta - szkoda niszczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycho100 Napisano 22 Październik 2011 Autor Share Napisano 22 Październik 2011 dzięki.zostanie w takim stanie,jaką wykopałem.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.