hrupek Napisano 12 Wrzesień 2012 Napisano 12 Wrzesień 2012 Witam ! to ja też sie pisze na nocke a śmigam z Rutusem Proxima v5 :) Pagi miałeś odpuścic tą niedziele hehe a patrze że znowu teren się szykuje
pagi19 Napisano 13 Wrzesień 2012 Napisano 13 Wrzesień 2012 no wiesz jak to jest nie mogę w miejscu usiedzieć a tym bardziej jest okazja poznać ludzi z ełku i okolic którzy też śmigają z wykrywkami ;)
DAREKK Napisano 13 Wrzesień 2012 Napisano 13 Wrzesień 2012 witaj zimny13, za wielkiego doświadczenia nie mam w poszukiwaniach ale zapraszam na następną niedziele na wspólny wypad
zimny13 Napisano 13 Wrzesień 2012 Napisano 13 Wrzesień 2012 Bardzo chętnie :) Dobrze będzie poznać kogoś z ranży" ;)Ja także jestem bez większego doświadczenia, ale może będziemy mieli szczęście? W następną niedzielę czy w przyszłą 16stego?
Bizi Napisano 13 Wrzesień 2012 Napisano 13 Wrzesień 2012 Witam. Widzę, że temat troszkę się rozkręcił :)Mam nadzieję, że pochwalicie się fantami z planowanych nocnych łowów... Tak z innej beczki, dziś wypad w okolice Prostek zapowiadał się ciekawie (na dwie wykrywki wyszło po moneciaku) jednak skończyło się na pokrywce od kremu nivea i maści na odmrożenia :)teren widać był przekopany więc pewnie koledzy po fachu" już tam latali :DPozdrawiam
hrupek Napisano 13 Wrzesień 2012 Napisano 13 Wrzesień 2012 Uu to szkoda Bizi że tak słabo a nadzieje były spore ;) a co Ty nie jedziesz jak coś na nocke??
DAREKK Napisano 13 Wrzesień 2012 Napisano 13 Wrzesień 2012 zimny13- mam na myśli następną niedziele,a poszukiwania traktuję jako odskocznie od spraw codziennych co nie znaczy że nie podchodzę do tego poważnie i co więcej bardzo to lubię, szczególnie gdy usłyszę sygnał w moim kanarku i ten dreszczyk emocji(co też ta ziemia ukrywa);)Pozdrawiam
skullmen Napisano 16 Wrzesień 2012 Autor Napisano 16 Wrzesień 2012 ok my juz po maratonie 3 dniowym , efekty potem wkleje ale tak w skrucie , szabla pruska, obrączki złote , perscionki zegarki moniaki i sterta urwiłapek :)które zostaly na miejscu .
pagi19 Napisano 16 Wrzesień 2012 Napisano 16 Wrzesień 2012 to niezłe fanty wyjęliście szkoda że spotkanie nie doszło do skutku może innym razem albo wleziemy gdzieś na siebie w terenie ;) pzdr
DAREKK Napisano 16 Wrzesień 2012 Napisano 16 Wrzesień 2012 gratuluje znalezisk-żałuję tylko że wbrew temu co obiecałeś kol.skullmen nie dałeś żadnych namiarów
zimny13 Napisano 16 Wrzesień 2012 Napisano 16 Wrzesień 2012 DAREKK dobra piszę się na następną niedzielę. A gdyby kroiło się coś w tygodniu popołudniami to też jestem chętny. Pozdrawiam!
Bizi Napisano 16 Wrzesień 2012 Napisano 16 Wrzesień 2012 wiadomo, na takie fanty nie ma co zapraszać nowych gości :] Darek na następny weekend trzeba coś pomyśleć :)
DAREKK Napisano 16 Wrzesień 2012 Napisano 16 Wrzesień 2012 to fakt Bizi-przykre ale prawdziwe,to coś w rodzaju(chętnie podzielę się z tobą ale nie moim)no nic,porozmawiamy jeszcze o przyszłej niedzieli , myślę że i zimny13 do nas dołączy
atylla Napisano 17 Wrzesień 2012 Napisano 17 Wrzesień 2012 nowe miejscówki są jak na wagę złota,ile to musiałem się nabiegać żeby coś wpadło i dalej biegam.Panowie może w niedzielę w terenie się spotkamy
DAREKK Napisano 17 Wrzesień 2012 Napisano 17 Wrzesień 2012 czyżby to było zaproszenie atylla czy kolejne mydlenie oczu,nie obrażając nikogo?
skullmen Napisano 17 Wrzesień 2012 Autor Napisano 17 Wrzesień 2012 napisałem ze ruszamy w czwartek i zostawiłem nr tel kopalismy do niedzieli wieczór jak ja miałem pisac do was zostawiłem numer i dni w jakie bedziemy szukac , jakos pagi chcicał to sie ze mna skontaktował ......
DAREKK Napisano 17 Wrzesień 2012 Napisano 17 Wrzesień 2012 ras jeszcze przepraszam jeśli uraziłem,z wiekiem staję się bardziej zgryzliwy,ale potrafię czytać ze zrozumieniem,może pokażesz nam co trafiłeś podczas tego maratonu,do miłego i rychłego spotkania w terenie;)Pozdrawiam
atylla Napisano 18 Wrzesień 2012 Napisano 18 Wrzesień 2012 oczu nikomu nie mydliłem i nie mydle,ja nastawiam się na niedzielę,okolice ełku,jak pogoda dopisze to możemy pośmigać
DAREKK Napisano 19 Wrzesień 2012 Napisano 19 Wrzesień 2012 twoja jest piękna-moja jest w gorszym stanie,jedno z pierwszych moich znalezisk-z tego co widać to wyjołeś ją magnesem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.