Skocz do zawartości

Ełk,Prostki i okolice czyli gdzie warto kopac cz2

skullmen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam ! to ja też sie pisze na nocke a śmigam z Rutusem Proxima v5 :) Pagi miałeś odpuścic tą niedziele hehe a patrze że znowu teren się szykuje
  • Odpowiedzi 216
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
no wiesz jak to jest nie mogę w miejscu usiedzieć a tym bardziej jest okazja poznać ludzi z ełku i okolic którzy też śmigają z wykrywkami ;)
Napisano
Bardzo chętnie :) Dobrze będzie poznać kogoś z ranży" ;)
Ja także jestem bez większego doświadczenia, ale może będziemy mieli szczęście? W następną niedzielę czy w przyszłą 16stego?
Napisano
Witam. Widzę, że temat troszkę się rozkręcił :)Mam nadzieję, że pochwalicie się fantami z planowanych nocnych łowów... Tak z innej beczki, dziś wypad w okolice Prostek zapowiadał się ciekawie (na dwie wykrywki wyszło po moneciaku) jednak skończyło się na pokrywce od kremu nivea i maści na odmrożenia :)teren widać był przekopany więc pewnie koledzy po fachu" już tam latali :D

Pozdrawiam
Napisano
zimny13- mam na myśli następną niedziele,a poszukiwania traktuję jako odskocznie od spraw codziennych co nie znaczy że nie podchodzę do tego poważnie i co więcej bardzo to lubię, szczególnie gdy usłyszę sygnał w moim kanarku i ten dreszczyk emocji(co też ta ziemia ukrywa);)Pozdrawiam
Napisano
ok my juz po maratonie 3 dniowym , efekty potem wkleje ale tak w skrucie , szabla pruska, obrączki złote , perscionki zegarki moniaki i sterta urwiłapek :)które zostaly na miejscu .
Napisano
to niezłe fanty wyjęliście szkoda że spotkanie nie doszło do skutku może innym razem albo wleziemy gdzieś na siebie w terenie ;) pzdr
Napisano
DAREKK dobra piszę się na następną niedzielę.
A gdyby kroiło się coś w tygodniu popołudniami to też jestem chętny. Pozdrawiam!
Napisano
wiadomo, na takie fanty nie ma co zapraszać nowych gości :] Darek na następny weekend trzeba coś pomyśleć :)
Napisano
to fakt Bizi-przykre ale prawdziwe,to coś w rodzaju(chętnie podzielę się z tobą ale nie moim)no nic,porozmawiamy jeszcze o przyszłej niedzieli , myślę że i zimny13 do nas dołączy
Napisano
nowe miejscówki są jak na wagę złota,ile to musiałem się nabiegać żeby coś wpadło i dalej biegam.Panowie może w niedzielę w terenie się spotkamy
Napisano
napisałem ze ruszamy w czwartek i zostawiłem nr tel kopalismy do niedzieli wieczór jak ja miałem pisac do was zostawiłem numer i dni w jakie bedziemy szukac , jakos pagi chcicał to sie ze mna skontaktował ......
Napisano
ras jeszcze przepraszam jeśli uraziłem,z wiekiem staję się bardziej zgryzliwy,ale potrafię czytać ze zrozumieniem,może pokażesz nam co trafiłeś podczas tego maratonu,do miłego i rychłego spotkania w terenie;)Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie