atylla Napisano 19 Styczeń 2012 Napisano 19 Styczeń 2012 o to fajne spotkanie nam się szykuje.to będzie można parę tematów ogarnąć przy browarku.zdrów
atylla Napisano 20 Styczeń 2012 Napisano 20 Styczeń 2012 wystawa była fajna,było sporo ciekawych eksponatów,brawa dla organizatorów i czekamy na zdjęcia,pozdrawiam
Hansior Napisano 21 Styczeń 2012 Napisano 21 Styczeń 2012 Godziny otwarcia wystawy 8:00 - 20:00. Zapraszamy !
Hansior Napisano 21 Styczeń 2012 Napisano 21 Styczeń 2012 Skullmen i Kunegunda wielkie dzięki za pomoc i współpracehttp://prostki.wm.pl/87254,Bagnety-butelki-helmy-czyli-wystawa-w-Prostkach.htmlhttp://www.e-grajewo.pl/wiadomosc,W_nurcie_8222Rzeki_historii8221,16376.html
Kunegunda Napisano 22 Styczeń 2012 Napisano 22 Styczeń 2012 Zachęcam, kto jeszcze nie był niech wpada.
DAREKK Napisano 28 Styczeń 2012 Napisano 28 Styczeń 2012 naprawde wspaniala wystawa,coprawda mialeem malo czasu ale i tak zrobila namnie wrazenie-i pomyslec ze zeby nie ty Hansior i tobie podobni czesc z tych rzeczy nadal by drzemala w ziemi
DAREKK Napisano 13 Luty 2012 Napisano 13 Luty 2012 Czy ktoś odwiedza tę stronę ? jeśli tak to może podpowiesz mi gdzie lub kto może wycenić mi szablę-z góry wielkie dzieki
DAREKK Napisano 19 Luty 2012 Napisano 19 Luty 2012 Witam serdecznie wszystkich.Niedługo nadejdzie wiosna(mam taką nadzieję)ruszymy na poszukiwania tego co jest jeszcze ukryte-w związku z tym mam pytanie do Was jako starszych stażem i na pewno doświadczeniem-jak załatwiacie sprawę kopania na prywatnych polach,łąkach czy mieliście z tym jakieś problemy? Możecie coś o tym powiedzieć-z góry dzięki wielkie.
DAREKK Napisano 20 Luty 2012 Napisano 20 Luty 2012 Myślę że są dwa powody tego - milczenia-nikt nie miał żadnych problemów z szukaniem np prywatnej ziemi,albo to (sen zimowy)jeszcze trwa u co niektórych
Hansior Napisano 21 Luty 2012 Napisano 21 Luty 2012 Darek liczyłem że skulmen wymyśli coś fajnego,ale jak nie,to ja dam ci radę: jak nie miałeś uzgodnione z właścicielem to bierzesz ze sobą psa który będzie cie bronił.kolejna to weź wodę ognistą,ale to już nie zawsze działa.Trzecie to skoro to początek wiosny ubierz się w trampeczki bez obciążenia,gotowy do szybkich ćwiczeń manewrowych w terenie.powodzenia w kopaniu
Hansior Napisano 21 Luty 2012 Napisano 21 Luty 2012 Darek to tak humorystycznie.a poważnie to na pola przy zabudowie chodzę w godzinach kiedy ludzie jada już na msze w kościele.
DAREKK Napisano 21 Luty 2012 Napisano 21 Luty 2012 No tak-rady są naprawdę przewspaniałe i warte wypróbowania(wszystkie warianty są OK.)Jedynie z tą mszą to nie wiadomo na którą godzinę ale z tego co widzę trzeba po prostu w razie przypału improwizować.Dzięki Hansior że się odezwałeś bo już miałem wątpliwości że ktokolwiek tu zagląda.
atylla Napisano 22 Luty 2012 Napisano 22 Luty 2012 Ja nigdy nie miałem z tym problemu,pytanie lub działanie w nocy.
DAREKK Napisano 22 Luty 2012 Napisano 22 Luty 2012 Witaj atylla- wędkuję około 40lat i wiele razy robiłem to nocą czy to na jeziorach,rzekach czy leśnych oczkach z dala od wszelkich osad i wiem jak to się robi ale jakoś nie bardzo widzę chodzenie z wykrywką po nocy,czy aby nie wkręcasz mnie?
Hansior Napisano 28 Luty 2012 Napisano 28 Luty 2012 Z okazji przedłużającej się zimy chciałem się pochwalić naszą nową stronką i działaniami:http://granica-prostki.ugu.pl/A gratulacje przyjmę prywatnie:):):):)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.