skullmen Napisano 13 Październik 2011 Autor Napisano 13 Październik 2011 Druga odsłona naszych okolic stary miał był juz za wielki :)
Hansior Napisano 23 Październik 2011 Napisano 23 Październik 2011 Jedna z rzeczy z dzisiaj, a było ciekawie.
atylla Napisano 25 Październik 2011 Napisano 25 Październik 2011 Witam panowie,widać że warto szukać.A tak wracając do tematu okolic Prostek,mam pewną i ciekawą informację.Mam wolny poniedziałek,może ktoś ma chęć wyskoczyć tam w teren? i to zbadać?
skullmen Napisano 25 Październik 2011 Autor Napisano 25 Październik 2011 no to ja sie pisze:) dawno razem nie kopalismy . na co sie nastawiamy??
Hansior Napisano 25 Październik 2011 Napisano 25 Październik 2011 Mi pasują soboty i niedzielę, ale jak ustalicie inny dzień dajcie znać.skulmen to klamra czy przypinka.
Kunegunda Napisano 2 Listopad 2011 Napisano 2 Listopad 2011 W sobotę robimy wypad pisać się kto jest chętny. Zastanawiałem się nad niedzielą ale o tym się pomyśli w sobotę. Wypad najlepiej z rana tak więc czekam na listę chętnych. Miejscówka jeszcze nie ustalona. W zależności od tego ile osób pojedzie i jaki sprzęt będzie.
skullmen Napisano 3 Listopad 2011 Autor Napisano 3 Listopad 2011 w sobote pracuje od 13 :( a moze jutro ktos by pokopał ??
DAREKK Napisano 6 Listopad 2011 Napisano 6 Listopad 2011 witam-mam prosbe.dzieci podarowaly mi 3010/GC-1010 moze mi ktos powiedziec czy da sie nim cos zwojowac?i jeszcze jedna sprawa-chcialem pochodzic po lesie ale to był krutki spacer-około 10minut i bateria siadła czy to normalne?
skullmen Napisano 7 Listopad 2011 Autor Napisano 7 Listopad 2011 witam to jest zabawka , przyda ci sie duzo cierpliwosci bo bedzies kopał wszystko co jest z metalu i raczej to co na powierzchni . co do baterii pytanie jakie dałes , mogły pasc od zimna np , kup jakies dobre alkaiczne i wtedy zobacz ile wytrzymaja .powodzenia :)
DAREKK Napisano 7 Listopad 2011 Napisano 7 Listopad 2011 witam i dzieki za odpowiedz skullmen-cierpliwosc mam i przeogromne checi ale i podchodze do tego z dystansem jak mowisz to jest zabawa w pewnym sensie-powodzenia.
marlenka1302 Napisano 8 Listopad 2011 Napisano 8 Listopad 2011 Cześć wszystkim!Jestem z Olecka i chodzę z wykrywaczem dopiero od roku.Znalazłam już kilka ciekawych fantów no ale chciałoby się więcej no i coś większego niż tylko łuskę itp. Może macie jakieś swoje miejscówki do których mogłabym zajrzeć.. ? Będę bardzo wdzięczna!Ps.Z tego co widzę Wasze znaleziska są dość pokaźne. Gratuluję !
skullmen Napisano 8 Listopad 2011 Autor Napisano 8 Listopad 2011 darek oby tak było zawsze z tym zapałem i cierpliwoscia , kop szukaj przegladaj fora , internet namierzaj ciekawe miejsca:)marlenka witaj :) pochwal sie co tam kopiesz :)
DAREKK Napisano 8 Listopad 2011 Napisano 8 Listopad 2011 Witam-gdzie w Elku mozna kupic akumulatorki 9v,pracuje w Augustowie i tam w calym miescie ich niema wiec moze unas gdzies sa?
Hansior Napisano 8 Listopad 2011 Napisano 8 Listopad 2011 Spróbuj w sklepach z aparatami Fotograficznymi
skullmen Napisano 8 Listopad 2011 Autor Napisano 8 Listopad 2011 dokładnie tak , sklep z aparatami lub allegro .
DAREKK Napisano 8 Listopad 2011 Napisano 8 Listopad 2011 dzieki,rozgladne sie w tych sklepach chcialbym je miec na piatek-jeden z niewielu dni ktore mam wolne i chcialbym pochodzic troche
Kunegunda Napisano 9 Listopad 2011 Napisano 9 Listopad 2011 Panie i Panowie jak z czasem w piątek? Może jakiś wypad?
Hansior Napisano 9 Listopad 2011 Napisano 9 Listopad 2011 Ooooo ktoś ty dobrze planuje.Jasie pisze na każdy plan, czekam na maila.
skullmen Napisano 10 Listopad 2011 Autor Napisano 10 Listopad 2011 ja lece na stare juchy w sobote kopac :)
Bizi Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 WitamJestem z Ełku i mam za sobą 3 wypady w teren. Śmigam od niedawna z Ace 250. Ktoś z Was ma może taki wykrywacz? Wrzuciłem zdjęcie moich znalezionych fantów... jak widać niewiele tego :) Gratuluje wszystkim ciekawych znalezisk i pozdrawiam.
Bizi Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 Dodam tylko jeszcze, że wszystkie łuski mają zbitą spłonkę a widoczny na zdjęciu cały nabój został złożony :)
skullmen Napisano 14 Listopad 2011 Autor Napisano 14 Listopad 2011 witamy na pokładzie i połamania szpadla
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.