józwa Napisano 9 Październik 2011 Autor Napisano 9 Październik 2011 Witam, mam kłopot z tym hełmem - moim zdaniem, jest to hełm wz. 28 OPL, ale te chyba nie występowały z grzebieniem. Czy jest to więc późniejsza modyfikacja? Dodam, że zielona farba wygląda na oryginalną. Niestety brak jakichkolwiek bić.
józwa Napisano 9 Październik 2011 Autor Napisano 9 Październik 2011 Witam, mam kłopot z tym hełmem - moim zdaniem, jest to hełm wz. 28 OPL, ale te chyba nie występowały z grzebieniem. Czy jest to więc późniejsza modyfikacja? Dodam, że zielona farba wygląda na oryginalną. Niestety brak jakichkolwiek bić.
józwa Napisano 9 Październik 2011 Autor Napisano 9 Październik 2011 tyle sie uchowało z frasunku - w środku parciana taśma
Pytanie
józwa
Witam, mam kłopot z tym hełmem - moim zdaniem, jest to hełm wz. 28 OPL, ale te chyba nie występowały z grzebieniem. Czy jest to więc późniejsza modyfikacja? Dodam, że zielona farba wygląda na oryginalną. Niestety brak jakichkolwiek bić.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.