dropek81 Napisano 7 Październik 2011 Autor Share Napisano 7 Październik 2011 posiadam kopię krzyża żelaznego i świeci się jak prosto z wytwórni jak go mogę postaryć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 7 Październik 2011 Share Napisano 7 Październik 2011 Jakieś majstry z alledrogo postarzali kopie medali wrzucając je do ognia ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 świeci się jak z wytwórni,bo z niej jest. Po co pobrzydzać coś co i tak jest badziewiem? Chyba że pod nieświadomego klienta jako oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Ja bym ci powiedział,lecz tego nie zrobie bo niechciałbym abys cos wystawial jako oryginal na allegro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Możesz zakopać w doniczce i podlewać czymś co przyspieszy proces rdzewienia. Adrian twój post na prawdę pomógł . Tez mogę powiedzie WIEM ALE NIE POWIEM " . Tak może każdy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Zalezy czy to odlew jezeli tak to odlewowi raczej nic nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dropek81 Napisano 30 Październik 2011 Autor Share Napisano 30 Październik 2011 tak odlew ale na pewno soś się da zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.