Witam! Czy spotkał się ktoś z sygnaturą jak na JPG. poniżej, nie mam takiego makro żeby zrobić fotkę wiec wybaczcie paintowską kopię:) Nad kołem" w prawym rogu jest napis ELLE ale najprawdopodobniej jakieś poprzedzające litery zeżarła rdza, podobna historia z dolnym napisem zachowało się ORIA. Sygnatura podobna do koła św. Katarzyny ale nie to samo zdj. 2. Nadmieniam iż widelec znalazłem w Sz-nie kombinując z ORIA przyszło mi do głowy hotel Victoria, który kiedyś tutaj stał" ale nie pasuje mi ELLE no bo co HOTELLE by było bez sensu:( Może ma ktoś wiedzę na ten temat?
Question
klomino
Witam! Czy spotkał się ktoś z sygnaturą jak na JPG. poniżej, nie mam takiego makro żeby zrobić fotkę wiec wybaczcie paintowską kopię:)
Nad kołem" w prawym rogu jest napis ELLE ale najprawdopodobniej jakieś poprzedzające litery zeżarła rdza, podobna historia z dolnym napisem zachowało się ORIA. Sygnatura podobna do koła św. Katarzyny ale nie to samo zdj. 2. Nadmieniam iż widelec znalazłem w Sz-nie kombinując z ORIA przyszło mi do głowy hotel Victoria, który kiedyś tutaj stał" ale nie pasuje mi ELLE no bo co HOTELLE by było bez sensu:( Może ma ktoś wiedzę na ten temat?
1 answer to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.