gudek82 Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Napisano 26 Wrzesień 2011 Witamnie mam pojęcia co ro jest uchwyt meblowy, coś z kontekstu I Wojny, a może coś starszego. Dzięx za wszelkie sugestiePozdrawiam gudek82
gudek82 Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Napisano 26 Wrzesień 2011 Witamnie mam pojęcia co ro jest uchwyt meblowy, coś z kontekstu I Wojny, a może coś starszego. Dzięx za wszelkie sugestiePozdrawiam gudek82
gudek82 Napisano 22 Czerwiec 2012 Autor Napisano 22 Czerwiec 2012 Witamprzeglądałem ostatnio książkę Blajera, i mam takie pytanie a może jest to nieskończona, lub zdeformowana bransoleta, zastanawia mnie tylko to srebrzenie, może ktoś inny ma jakieś sugestie np. techniki wykonania itp.pozdrawiam gudek82
felczer Napisano 22 Czerwiec 2012 Napisano 22 Czerwiec 2012 Ja bym stawiał na coś bardziej prozaicznego. Wg mnie jest to uchwyt meblowy. Tylko trochę sfatygowany. Zwróćcie uwagę na te otwory, regularne, jak pod śruby. Chyba, że to tylko złudzenie.
Pytanie
gudek82
Witam
nie mam pojęcia co ro jest uchwyt meblowy, coś z kontekstu I Wojny, a może coś starszego. Dzięx za wszelkie sugestie
Pozdrawiam gudek82
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.